Wij hebben een leuke teambuilding gehad in Bocholt. Nieuwste concept, wie is de mol!?... Heel fijn ontvangen, leuke begeleiders en goede accommodatie!
Fijne ontvangst,goede uitleg van de spelen. Perfecte organisatie en fijne begeleiding,het is en alles gedacht ( tot foto’s en filmpjes maken ) TOP
Het was een super ervaring met toffe begeleiders
Zeer leuke activiteiten waar je als team samenwerkt. Het vraagt wel sportieve inzet. Maar ook andere opdrachten waar je echt moet over nadenken om een goede tactiek te hebben. Kortom een sportieve, intellectuele uitdaging.
Heel goed en heel fijn zeker een aan reader voor andere het was top
Zeer fijne teambuilding
Zalige avond, heel leuke locatie, geweldige games en top begeleiders ;-)
Zeer leuke namiddag gehad met vrienden. Leuke spelletjes met regelmatig pauzes om op adem te komen en iets te nuttigen. Personeel super vriendelijk, geeft goede uitleg en maakt tussendeur leuke foto's van de hele groep
Toffe spelen, leuke begeleiders, mooie locolatie, wel wat spierpijn de dag erna, maar dat is mijn fout natuurlijk :)
Toffe ervaring.
Een leuke manier om collega's op een andere manier te leren kennen.
Geweldige sfeer, leuke setting, fijne groep & super toffe opdrachten!
Zeer leuke mensen, activiteiten en sfeer die ze creëren!
Geweldige eerste teambuilding met leuke spelletjes.
Voor de groep was het een zeer leuke ervaring. Zeker de moeite om elkaar beter te leren kennen en top voor de groepssfeer.
Veel afwisseling en uitdaging, sportief en plezant, iedereen was enthousiast!
Bedankt voor je reactie Hanne! We proberen de verdeling vooral van het lot te laten afhangen. Maar omdat we wel eens vaker horen of lezen dat het wel een actief programma is houden we daar wel rekening mee bij het bedenken van nieuwe. Groetjes Patrick Weltjens.
als team mekaar op een ander manier zien, was tof. dit was de eerte keer in lange tijd en er zijn vele wissels in team geweest wat niet evident is, we werken in de zorg en moeten de hele tijd op vrije momenten terug komen voor ziekte opvang dit geeft veel frustraties binnen team
Leuk om de collega's in een andere setting te leren kennen. Tof dat de groepjes op een originele manier worden samengesteld. Een aanrader
We hebben een heel leuke namiddag gehad. Het waren heel leuke activiteiten om te doen. Hebben voornamelijk veel gelachen!
Het was super fijn!
Heel leuke teambuilding!
Dag Ann Ik stuur je een mailtje om meer helderheid te bekomen want veiligheid is voor ons een belangrijk item. Groetjes Patrick.
Leuke ervaring. Soms wel echt moeilijke en goed gevonden uitdagingen. Een aanrader.
Hey Bruno Je koe-llega Ann schreef dezelfde opmerking. Ik stuur je een mailtje voor meer helderheid zodat we er aandacht aan kunnen geven. Bedankt. Patrick.
Originele beoordeling
Fantastisch om te doen! Om zeker snel over te doen.
Vriendelijk onthaal, een warm welkom. Goesting om samen met ons team er een leuke namiddag van te maken. Originele activiteiten op deze unieke en verzorgde locatie.
Zeer gezellige en propere omgeving met een lieve organisator
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!