Farm fun heeft ons in de persoon van Marijke zeer goed verwelkomd en heel de namiddag leuk geanimeerd. De activiteiten wisselden elkaar goed af, denk- vs. doewerk, en we kregen genoeg tijd voor een drankpauze of rustmoment. Zeker een fijne ervaring. Top.
fijn onthaal met koffie. de broodjes waren lekker. we hadden allerhande uitdagingen. als we vonden dat het spel ons niet lag, dan was er een andere optie alleen het spel met de autobanden was fysiek nogal zwaar
Wij hebben een supertoffe teambuilding gehad bij FarmFun Essen! Zeker aan te raden
We hadden een actieve, maar toch ontspannende middag. We waren nadien allemaal moe, maar voldaan!
We werden onthaald door een vriendelijke mevrouw die ook de games leidde. We speelden in twee teams tegen elkaar. Telkens speelden we twee spelletjes en dan was er een pauze van ongeveer 20 minuten. De pauze was nodig om te bekomen van de spelletjes. Sommige spelletjes waren intensief en bij andere kon je even op adem komen. Er zat veel variatie in de spelletjes: lopen, denken, spel in stro, ... We deden dit als activiteit op een vrijgezellenfeest en hadden er de perfecte namiddag! Het was een leuke namiddag waarbij we veel gelachen hebben.
toffe activiteiten, lekkere bbq, fijne begeleiding, top locatie en als kers op de taart mooi weer
Heel leuk
We vonden het een top namiddag echt een aanrader!!
Een super aanrader om als teambuilding te gaan doen op een geweldige locatie. Voor herhaling vatbaar.
Super leuk om te doen! Goede verzorging en fijne begeleiders!
Erg genoten van de spelletjes op farmfun Ook iedereen in onze groep was enthousiast We hadden een super leuke tijd
Hoi Veerle Bedankt voor je eerlijke reactie. Heel waardevol om te lezen! Het zou nog waardevoller zijn mochten we iets meer inzicht krijgen in wat volgens jou beter kon betreffende de verzorging van het spelmateriaal en de veiligheid. Je mag dat kort formuleren naar [email protected]. Je kan er ons echt meer vooruit helpen. Bedankt alvast. Groetjes Patrick Weltjens.
een leuk en zinvol spel. er heerste een echt teamspirit. ook de bbq was lekker en verzorgd en zeker voldoende. een echt aanrader
Gezellige, informele spelmiddag met genoeg competitiedrang
Hoi Petra Fijn dat je de tijd nam om deze review in te vullen. Graag willen we onze zwakste punten aanpakken en dit is een goede manier om er inzicht in te krijgen. Het zou waardevol zijn als je kort kon omschrijven hoe je het spelmateriaal ervaarde, want daar scoren we bij jou niet zo goed op. We willen er uit leren. Bedankt alvast! Groetjes, Patrick Weltjens [email protected]
Leuke omgeving, leuke spelletjes, toffe team activiteit!
Fantastische middag met veel fun .
Goede teamdag,
Voor herhaling vatbaar!
super tof
Top begeleidingsteam, spelletjes zaten leuk in elkaar, alles in het boerderij thema was gewoonweg geweldig ! Doe zo voort !
Ik vond de dag goed georganiseerd, de activiteiten waren leuk en slim gedacht. De mensen van de farm waren vriendelijk en goed voorbereiden voor ons.
Aangename teambuilding met aangename uitdagingen.
Het was heel goed geregeld de spellen waren leuk, de teams werden op een leuke manier verdeeld. Het eten was goed alleen was het erg moeilijk te lezen wat het verschil was tussen de stokbroden. De locatie was netjes spellen waren origineel en goed in elkaar gezet. de begeleidsters waren ook heel enthousiast. Kortom een topdag gehad.
Het was zeker een fijne teambuilding. enkel positieve reacties ontvangen.
Geweldig !!
formulie die goed in elkaar steekt, voor ieder wat wils, lekker eten s ochtends en s middags, een toffe ploeg en organisatie, rustgevende omgeving!
De Vijvers 10
2910 Essen
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!