Goede organisatie met leuke spelleider

Onze zorg werd meteen overgenomen al bij het samenstellen van de groepen. Gitte is een perfecte spelleider. Goed georganiseerd, aangename uitleg en begeleiding van de leuk bedachte spellen. Wij bevelen jullie graag warm aan bij anderen en zien elkaar met plezier terug.

Het was een superervaring. Leuke en vernieuwende activeiten.

Fijne samenhorigheid en hilarisch

Hele fijne momenten beleefd met de familie. Hele leuke spelletjes, supervriendelijke gastvrouw en begeleidsters in een zeer mooie omgeving.

Gevarieerd, passend programma, op goeie wijze begeleid en gerund door zeer vriendelijke gastvrouw!

Het was een fantastische belevenis

We hebben er allen van genoten , gelachen , gezwoegd en ons super geamuseerd voor herhaling vatbaar

Super leuke proeven in een mooie natuurlijke omgeving.

- goed georganiseerd - leuke en originele proeven - enthousiaste medewerkers - goede afwisseling van binnen -en buitenactiviteiten - leuk voor iedere leeftijd

het was een fantastische belevenis

We hadden fun met ons team ;samenwerken elkaar leer kennen op een andere manier . Elkaar aanzetten om over de grens te gaan .

Toffe/originele proeven. Heel goede begeleiding

Leuke, rustige ontvangst. Originele proeven die voor iedereen haalbaar zijn. Tof dat je achteraf foto's krijgt.

Toffe groepsactiviteit, mooie locatie, super vriendelijke begeleiders, heel veel gelachen en genoten van elkaars gezelschap!

Beste teambuilding ooit !

Het was een geweldige teambuilding. Allemaal positieve reacties van onze teamleden. Heel veel gelachen, leuke opdrachten die nog lang bijblijven! Wij raden deze teambuilding voor iedereen ! Enige tip: eventueel koffie voorzien in de ochtend.

Toffe leuke dag.

toffe spelen, goed verzorgde bbq en een goed team om alles in goede banen te leiden.

Tof!

Zeer plezante ervaring en enorm goed voor het team te builden!!

Het was heel plezant

Het was een zeer geslaagde dag zou ik zeker nog eens doen

Gewoon TOP!

Zeer leuke team building actibiteit, in sommige proeven kan je, je echt smijten. Gewoon geweldig!

Heel leuk maar wel prijzig

Leuke spelletjes, ideaal voor een teambuilding. Goede begeleiding. Maar de prijs per persoon voor begeleiding van 2 personen voor 4 uren à € 34.5/pers vind ik echt overdreven veel, als je weet wat een uurloon in de praktijk kan kosten. Met 29 deelnemers is dat een totaal van € 1000,-. Dus € 125/uur per begeleider. Laat staan dat er onkosten zijn aan het spelmaterieel is dit nog 50 € per begeleider per uur te veel. Voor een vereniging is dit echt veel geld.

He

Even intensief als je zoveel conditie hebt als ik en geloof me je bent moe als het gedaan is maar je voelt jezelf wel voldaan dat het gelukt is en we hebben goed gelachen

Iedereen heeft zich gesmeten, lachspieren hebben goed gewerkt, topdag!

Heb meermaals gehoord achteraf dat de goals van het balspel te kort bij elkaar stonden. Zelf vond ik dat niet direct een punt. Alles verliep heel vlot , ook genoeg tijd om even te pauzeren en iets te drinken. Voor herhaling vatbaar. Leuke teambuilding! We vertellen het door : ) Dochter van Gitte heeft ons zangkoor met een extraatje verwendt, een prachtig lied en haar mooie stem. Ze heeft het!! Op naar The Voice!

Pluspunten

Top locatie, leuke spelletjes, leuk groep!!

Pluspunten

Heel fijne activiteit. Iedereen wordt betrokken bij de spellen. Zowel denken als doen. Mooie locatie en fijne zitgelegenheid. Bekwame mentoren. Foto's zijn meerwaarde. Ik beveel deze activiteit meer dan 100% aan. Onze groep van 17 personen was unaniem zeer tevreden!

- Misschien toch duidelijk aangeven dat je écht wel vuil wordt en dat de schoenen die je draagt (bij nat weer) in de wasmachine moeten/ niet meer echt proper te krijgen zijn. - Prijs drank ergens afficheren - Eventueel beter fototoestel voorzien voor betere fotokwaliteit

Pluspunten

Leuke activiteiten

Omkleedmogelijkheden

Pluspunten

Mooie locatie, leuke en afwisselende spellen, fijne begeleiding. Catering was ook prima. En het weer was ook op de afspraak.

Niet geschikt voor mensen met hooikoorts - misschien even melding maken hiervan op de site

Pluspunten

Leuke gevarieerde spelen zowel binnen als buiten (indien regenval). Goede afwisseling van actieve en minder actieve activiteiten.

Alles was top

Pluspunten

leuk !

andere zaal als meeting nodig is (koud)

Pluspunten

Uitstekende teambuilding activiteiten.

De Vijvers 10

2910 Essen

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Essen

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!