Snelle reactie via e-mail, en snel bezorgd…duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten , het staat mooi op m’n plek.

Makkelijk bestellen via webshop en na 2 dagen al in huis. Top!

mooie bank voor een goede prijs

kwam snel binnen, de montage was eenvoudig dankzij de beschrijving en het meegeleverde gereedschap. ben erg te vrede. ik hoop er weer jaren mee te doen

Mooier da n verwacht

Product, hard houten tuinmeubel is van zeer goede kwaliteit.

Gevaarlijke kindermaaimachine geleverd

Maaimachine voor kind verliest plastic grassteentjes die een kind in de mond kan steken. Dit speelgoed is niet geschikt voor kind van 2.5 en ook niet voor 3 jaar oud Daarbij komt dat je de verzendkosten heen en bij retour moet betalen terwijl het product bij verzending al niet deugd. Op het etiket op de grasmaaier stond zelfs geschikt voor 12 maanden. De plastic korrels vielen eruit en kan een kind in de mond steken.

Alles uitstekend geregeld,

Makkelijk te bereiken op internet. Vlot te bestellen en snel geleverd.

Goed product

Goed product en snelle levering 2 dagen na bestelling in huis

Zo veel keuze aan producten aan mooie prijzen

Echt veel keuze aan merk producten aan mooie prijzen. Geweldig dat bijna alle producten uit de winkel ook online te bestellen zijn.

Uitstekende service

Ik had 2 dingen besteld om zo geen verzendkosten hoeven te betalen, maar 1 product was er niet. Ik kreeg snel mijn geld terug van dat ene product en hoefde voor het andere product toch geen verzendkosten te betalen. Alles werd netjes naar mij gemaild en gevraagd of ik het goed vond. Een keurige afhandeling, dus zou deze zaak zeker aanbevelen!

Goed bedrijf

Snelle levering van mijn bestelling en goede communicatie.

Goede communicatie ;alles klaar; vriendelijke mensen.

Zoals het gewenst

Mooie kleur wasmanden

Stevig materiaal, mooie kleur. Wel even wennen met uit elkaar halen. Schuiven zo in elkaar dat de handvatten ook over elkaar schuiven en mijn vingers een paar keer klem zaten bij het uit elkaar halen. De vorige wasmanden bleven de handvatten boven elkaar steken en was dat niet het geval.

Aanrader! Zeer tevreden.

Mijn bestelling snel in huis en voor een mooie prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

In de winkel ,gezellig en goed personeel,en eerste keer online besteld en super goed product gekregen.echt een aanrader

Snel en correct

eerste kennismaking positief

Goed bedrijf

Klantenservice is perfect. Had alleen problemen met het bezorgbedrijf daarom maar 4 sterren

De breukschade en de € 5,95 retourkosten zijn prima opgelost

De doos had een kleine beschadiging, maar bij uitpakken bleek dat er ook er ook breukschade was. Vervolgens de retour procedure opgestart en er bleek er € 5,95 retourneringskosten te worden berekend. Na contact met Coppens Warenhuis zijn deze kosten niet in rekening gebracht en is alles tot volle tevredenheid opgelost. Dank voor de snelle en adequate reactie.

Snel

Correct

Génial

Parfait superbement emballé Dans un carton. Les prix sont très Corrects. Je n’hésiterai pas si j’ai encore besoin d’autres choses…

Goede en snelle levering

Snel geleverd, netjes verpakt

Goede kwaliteit

altijd helemaal in orde

super content is er van deze reeks een suikerpot en melkkannetje ?

Zeer goede service

Snelle levering En bij bedenking zonder probleem artikel geswitcht

Afspraak is afspraak

Bovenstaande zegt genoeg