Super slechte srvice

Coppens geeft niet thuis als je iets terugbrengt wat kapot is. Als je het via het bedrijf doet moeten ze opnieuw bezorgkosten betalen maar de 5.95 euro die ik betaald heb krijg je niet terug en dat voor zo'n groot bedrijf. Wel zoveel mogelijk foto's opsturen zodat ze het op het bezorgingsbedrijf kunnen verhalen. Wat een service....

Snelle en goede afhandeling

Gunstig geprijsd en keurig volgens afspraak geleverd.

Boven verwachting goed!

Goed contact met de klantenservice. De producten waren goed en degelijk verpakt.

Goede producten, scherpe prijs, op tijd geleverd

Na het lezen van wat negatieve reviews heb ik even zitten twijfelen, maar het uiteindelijk toch maar gewaagd online te bestellen (hele scherpe prijs). Alles verliep vlekkeloos. Via DHL kreeg ik bericht dat mijn product te groot was voor het ophaalpunt, maar het is netjes thuis geleverd, zonder vertraging of beschadigingen. Zeer tevreden.

Helemaal goed

Vlotte en correcte behandeling van de bestelling

Zo moet het!

Komt afspraken na

Nette bevestiging via mail Op tijd bezorgd Good product

Snel geleverd en dan ook nog fijn dat de lichtjes in de aanbieding waren

Goede prijs/kwaliteitverhouding snel en netjes geleverd.

Deze nogal aparte maat tafel gekocht. De concurrent had alleen de 115x115cm. Enige kleine aantekening: Tafel werd bij de voordeur afgeleverd terwijl deze aan de achterzijde van de woning gelost moest worden. (stond wel bij opmerkingen ingevuld)

Prima aankoop.

De bestelling, betaling en levering verliepen prima, lijkt een goede kwaliteit en keuze maar dit laatste zal de tijd ons nog moeten leren.

alles perfect

Bestelling zonder problemen de volgende werkdag geleverd

Goede snelle verzending. Goed verpakt.

Hetzelfde zoals ik boven beschreven heb.

2 hartman ligstoelen besteld kwamen op woensdag aan zoals gevraagd. 1 stoel was beschadigd meteen contact opgenomen. Monique heeft mij zeer goed geholpen kreeg meteen een ticket om de stoel retour te sturen. Meteen weg gebracht. De volgende dag dat hij daar aankwam hebben ze meteen een nieuwe stoel opgestuurd. Deze is netjes aangekomen de volgende dag. Monique bedankt voor je zeer snelle hulp. Je hebt dit heel snel en netjes afgehandeld.

Prima bedrijf

Bestelling was snel geleverd, netjes en stevig verpakt

snelle en prima levering

Rummicub XXL is dat wat wij nodig hadden voor mijn moeder.

snel en prettig contact

Prettig en snel contact, levering was zorgvuldig

duidelijke informatie, goede prijs en product wat verwacht wordt is het ook.

wc matjes zijn moeilijk te vinden, nu veel mensen een hang wc hebben. De matjes die er wel zijn, vinden we erg duur. Ook vaak met een achterkant die niet makkelijk in de wasmachine kan. Bij jullie vonden we 'ouderwetse matjes' met een ruwe achterkant. Prima wasbaar en leuke prijs.

precies wat ik zocht

had al twee Brabantia wasboxen. Nu heb ik er 4!

In één woord prima

Gewoon geweldig

Persoonlijke en goede service

Fijn dat de webshop gewoon telefonisch bereikbaar is. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Zoals altijd; gewoon goed

Ik kom al jaren in de winkel van Coppens en ze doen daar gewoon zoals je het mag verwachten; geen gedoe, nette prijzen en goede service. Nu ben ik net verhuisd dus maar online besteld. Dit gaat ook gewoon zoals ik het van ze gewend ben; makkelijk bestellen en snel in huis.

Verwarrend

Artikel wat beschreven was bestond uit plastic. Ik dacht dat ik een echte plant had gekocht.

Prachtige stoelen en ouderwetse service!

Na de bestelling belde een medewerkster om de leverdag af te spreken, want vanwege de carnaval kon dat niet op woensdag. Top service!

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel