Alles naar wens en snel geleverd!!

Het was makkelijk

En was makkelijk om te bestellen. En het was snel binnen.

Snelle reactie. Goed op de hoogte van lopende bestelling.

Positief

Super service ,snelle reactie op mail ivm ontvangen laarzen die te klein waren en een maat groter wilde hebben .Binnen een week alles opgelost top !

Prachtig product, snel geleverd

Ik kan niet anders zeggen, mooi kussen voor redelijke prijs, heel snel geleverd.

Nette service, heldere website, goede communicatie

Ik was op zoek naar doorzichtige bakken voor de voorraadkast. Gevonden van Mepal. De prijs bij Coppens was het meest gunstig. Besteld, nette informatie over de levering. Keurig verpakt de juiste producten ontvangen op de afgesproken dag. Super service?

Coppens Warenhuis heeft de gekozen producten keurig geleverd en ook nog zeer snel. Het was verpakt in een ruime doos en de producten voldoen aan de gestelde voorkeuren en uitvoering.

snelle levering,

mijn boerenbontservies weer uitgebreid. mooi spul , snel geleverd.

Altijd behulpzaam

Telefonisch carnavals accessoires besteld, goed geholpen! snelle toezending factuur en na betaling ook een snelle toezending van de bestelde accessoires. Netjes verpakt. Wij bestellen al jaren bij hen de carnavalskleding en accessoires. Altijd goed en een top service

Zeer goede service en snelle levering. Top.

Snel in huis

Snel in huis en goed verpakt. Heel fijn. Ik kom zeker nog een keer terug.

Duidelijk snelle levering

....

Goede klantvriendelijkheid en snelle service!

De volgende dag had ik al alles in huis! Echter bleek een van de knopen van een van de overals te missen. Een gratis retourtje en een paar dagen later een nieuwe in huis. Super service! Complimenten aan Joyce voor het regelen.

Super pan, maar slecht verpakt en bezorgd

Super pan, maar slecht verpakt en bezorgd. De doos kwam niet héél aan en werd uiteindelijk door DHL voor de deur gedropt. Volgens mij stond bij de bestelling plaatsen dat de bezorging door post.nl werd verzorgd. Jammer!

Duidelijke en snelle website, snelle levering, duidelijke communicatie

Top, snelle levering, vriendelijke en accurate klantenservice

De bestelling werd de volgende dag, keurig ingepakt, ingeleverd. De klantenservice was zeer vriendelijk en goed bereikbaar.

De bestelling was prima verpakt en werd op tijd, volgens afspraak, geleverd

Heel snelle levering! Top

Prima klantenservice!

Ik heb een servies besteld, helaas zat er 1 verkeerd bord bij en een bord met een afwijking. Dit is na melding aan de klantenservice keurig opgelost. Ze hebben direct 2 nieuwe borden opgestuurd. Zo hoort het, klasse!

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Duidelijke afhandeling en communicatie.

Uitgebreid en interessant assortiment

Ik heb daar een item gevonden waar ik.al een tijd naar op zoek was. Ook is de voorraad op de website up to date en de levering volledig en snel.

Mooie brio cadeautjes en spoedige levering

Een brio trein besteld en belsignaal. Mooi op tijd en superleuk speelgoed!

Geen gezeur, gewoon het juiste artikel snel geleverd.

Geen gezeur, gewoon het juiste artikel snel geleverd.

Zeer attent, vlotte levering

Servies besteld. Coopens stuurde een foto van het product om te laten zien dat de kleur iets anders was dan op de foto van de website. Zeer attent.

Jullie okay. Maar de bezorging ronduit kut

Ik was nl thuis. Bezorger zei dat ik niet thuis was en was mijn pakje de volgende dag pas op het afhaalpunt. Met dreigement erbij dat ik snel moest ophalen anders zou het pakje terug gaan naar jullie. Dreigementen daar jou ik niet zo van. Ook niet van leugens. Ik was thuis en heb steeds opgelet of er iemand zou komen Heb de bel niet gehoord niks Maar jullie kunnen er niks aan doen. Geef maar door dan Doei

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel