geweldig!!

prima spul die cashies

Snel verzonden, alles in orde. Blij met de nieuwe wasmanden!

Prima service.

De bestelling kwam nog sneller dan gedacht.

Super geregeld

Alles netjes gebracht

Snel, overzichtelijk

Snelle levering. Fijn dat je zelf kunt kiezen waar je het laat aankomen. De website, en de informatie in de geleverde pakket is heel overzichtelijk, en netjes.

Prima.

Netjes, snel, en goed verpakt bezorgd.

Kei goed

kei goed ga zo door.

Snelle bezorging

Het bakblik dat ik bestelde is van goede kwaliteit. Ik had het de volgende dag al in huis. Coppens houdt je via email goed op de hoogte van de bezorging van je pakket!

Klantvriendelijk!

Nadat onze bestelling, het verjaardagscadeau voor onze jongste zoon, maar niet aankwam en de post geen duidelijkheid kon geven over waar ons pakket was, heeft Joyce van Coppens warenhuis ons super geholpen. Zij benaderde de post zelf en hield ons op de hoogte. Dat is nog eens klantvriendelijkheid! Ons pakket bleek vermist, maar een nieuwe werd direct uit de winkel gehaald en binnen een dag naar ons opgestuurd. Toch nog een fijne verjaardag!

Zie onder...

Artikel op tijd gekomen....met zorg ingepakt.... Nette en vriendelijke bezorger... 1 onderdeeltje van artikel niet aanwezig.... Geen probleem dat word na telefonisch contact opgestuurd... Bedrijf voorbeeld voor anderen.... Groet son Storm

Mooi product

Mooie vaas precies hetzelfde als op de afbeelding. Snel geleverd zeer goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Eind van de middag besteld en de dag erna al in huis. Keurig en compact verpakt, zonder overtollig verpakkingsmateriaal.

Persoonlijk en top service !

Wij kochten online 10 Hartman kuipstoelen ik de webshop. We werden een dag na de bestelling gebeld dat er online bijstond dat de stoelen ronde pootjes hadden maar dat de stoelen daadwerkelijk vierkante pootjes hebben. Met de vraag of dit erg was en we willen annuleren of dat het prima is. Ze stuurde direct een foto van de daadwerkelijke stoep met vierkante pootjes. Wij vonden ze eigenlijk nog mooier en alles door laten gaan. Maar de keurige manier waarop er gebeld werd om het even te overleggen deed ons erg goed. Ondertussen de stoeltjes binnen en die zijn ook top! We zochten onlangs wat tuinmeubelen onderhoud artikelen en ook direct maar weer hier besteld:-)

Snelle, goede levering

De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Goed verpakt dus geen beschadigingen.

Snel geleverd en top kwaliteit

+ punten. Ruime keuze, prima website, binnen 3 dagen in huis, pallet met de stoelen en tafel past exact door een standaard deur opening, - punt. bezorger krijgt op zijn opdracht niet het telefoon nummer van de klant. Kan de bezorger bellen vanaf de vorige levering dat hij eraan komt.

Nette, goede & snelle levering

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, had ik de volgende dag mijn bestelling binnen. De Curver mandjes die ik besteld had, zaten netjes en goed verpakt en zijn precies zoals op de afbeelding op de webshop en degelijk zoals je van Curver gewend bent. Dit is de 3e keer dat ik bij Coppens Warenhuis besteld heb en zal er zeker weer bestellen!!

Goede service. Erg vriendelijk en behulpzaam

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering

Snelle reactie, snelle verzending, keurig verpakt, goede communicatie.

Vriendelijke en snelle site

Snel en zeer klantvriendelijke webschop, een voorbeeld voor anderen

Grappig

Ik heb het nog niet.

Schade snel hersteld

Eerder heb ik een bericht geplaatst dat mijn lamp beschadigd was. Dit is in dezelfde week opgelost, de klantenservice is heel snel en goed

Keurig op tijd geleverd en prima klantenservice!

super bedrijf

Snelle levering en goede communicatie

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel