super bedrijf

Snelle levering en goede communicatie

Makkelijk

Heel makkelijk. En snel

Product geleverd zoals verwacht.

Besteld, betaald en afgeleverd zoals verwacht. Klein minpuntje > minuscule beschadiging aan het aluminium frame.

Bestelling was al gebruikt...

Wijnrekken besteld. (Curver) Snelle afhandeling en bezorging. Helaas was één van de Wijnrekken kapot...en al gebruikt!

Snelle afhandeling van annulering

Bestelde stoelen waren toch niet helemaal wat ik zocht. De annulering verliep vlekkeloos, snel en netjes

Snelle correcte levering.

Bestelling kwam snel en op tijd aan. Leuke eierserveerschalen!

Prima zoals beloofd

Mijn bestelling kwam vlot binnen en met een leuke attentie erbij. Zeer tevreden.

Mooie tuinbank gekocht, ziet er prachtig uit, goede zware kwaliteit. DIe gaat zeker de nodige jaren mee. Werd geleverd op de dag die aangegeven was. Prima allemaal

Prima dienstverlening

Snelle en vlekkeloze levering van het aangekochte product.

Snelle levering.

Wasmand besteld. Snelle levering. Prachtige mand.

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering

Super fijn

Snel geleverd super fijn

Vlug in huis

Super snel bezorgd top

Prima!!

Zeer snelle levering en perfect verpakt!! Coppens was nieuw voor mij maar ik heb daar zeker niet de laatste bestelling gedaan! Zeer tevreden!

Snelle betrouwbare service

Snelle betrouwbare service, goede website

netjes afgewerkt

een aangename kennismaking

Nieuw tuinbankje

Wij zagen een tuinbankje in een winkel, was een beetje smal. Gezocht op Internet en jullie hadden een grotere. Besteld, werd keurig geleverd. Jammer dat jullie zo ver weg zitten. Wat een verschillende spullen verkopen jullie.

Goede prijs

Goede producten voor een goede prijs. Alleen jammer dat als opvulmateriaal op de doos geshred karton is gebruikt wat veel stof/zand materiaal op de producten achterlaat.

Prima product, snelle correcte levering.

Makkelijk te monteren, perfecte zit.. Hartman Sophie is een goede aankoop.

Toppie

Juiste product snel geleverd.

Doen wat ze beloven

Bestelling uitstekend verzorgt

Zeer goed en correct afgehandeld

uitstekend,

product netjes verpakt, snel geleverd met alle benodigde formulieren voor bij retour

Super geholpen qua carnavalskleding hele vriendengroep

Vriendelijk personeel, goede service en super mooie en veel qua carnavalskleding. Ook betaalbaar. Aanrader.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel