Prima firma

Snel en keurig verpakt

Super bakjes

Snelle levering en prima service

Snelle levering en goed overzicht

Website goed overzicht, makkelijk te bestellen

top!

snelle verzending en veilig ook, mooi gevarieerd aanbod en goede prijzen, zeker om terug te keren!

Heel soepel en goed geregeld

Ronde teakhouten tuintafel van 4SO van prima kwaliteit werd soepel, snel en keurig afgeleverd thuis. Hartelijk dank

Defecte tafel gestuurd. Was geen discussie mogelijk.

Tafel defect geleverd, busje om de poot aan te draaien zat los. Contact liep voorspoedig maar een totaal verkeerde vervanging gestuurd. Zelf maar een oplossing gezocht. Volgens dhr was de tafel goed en nieuw in de verpakking.

Een vlotte levering en heldere website. Ik ben zeer tevreden.

De bestelling werd netjes geleverd goed verpakt en voor die tijd mail wanneer het zou komen

De dienstverlening is goed, de pakketten worden sneller geleverd dan verwacht. Ga zo door

Gemakkelijk bestellen en afhalen, meer shoppen

Ondanks de drukte met de extra koopavond super geholpen door goed personeel.

Super snel en netjes

Heel blij met de opbergmanden die ik hier heb gekocht. Het was er meteen de volgende dag, sneller kan niet. Echt een aanrader!!

Lekker snel en artikel goed verpakt

Heel aangenaam

Prima prijs en snelle levering.

Theeglazen gekocht voir een nette prijs. Supersnel en goed geleverd. Alles prima in orde.

Super service!

De geleverde kapotte deksel werd snel opgelost door snel een nieuwe deksel op te sturen. Top!

Prima kwaliteit snelle levering

Niet echt lezen wat je vraagt.

lossen het op, op hun manier. lezen niet helemaal wat je schrijft. maar ben wel blij met de nieuwe carnavals handschoenen.

Vlotte behandeling van de bestelling

Goede website; snelle respons en vlotte bediening.

Uitstekend!

Makkelijke en overzichtelijke site. Snelle en bette verzending!

Tevreden

Op 1 artikel na was mijn bestelling niet op voorraad. Er werd gebeld of ik dat ene artikel toch wilde ontvangen. Dit vond ik erg netjes omdat het artikel goedkoper was dan de verzendkosten.

Snelle levering, zoals beloofd. Top‼️

prima service

Snelle levering, leuke producten, en goede klantenservice, er wordt snel gereageerd.

Snel en prima levering

Mooie outfit. Precies zoals op de afbeelding

Netjes en goed afgeleverd.

Jullie doen wat Jullie beloven.

Snelle levering en goed verpakt

Supersnel geleverd

Snelle levering, goede producten en prijzen

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel