Supersnel geleverd

Snelle levering, goede producten en prijzen

netjes en goed

de bestelling is netjes en goed verzorgd.

Snelle bezorging

Jammer dat ik €7.95 moet betalen voor retour!

Hele fijne ervaring met een telefoongesprek

Goed en duidelijke uitleg Zeer goed bedrijf.

Goed contact over een besteld artikel. Korte lijntjes via telefoon. Erg fijn en netjes! Groot en overzichtelijk aanbod in carnavalskleding. Personeel (op 1 vrouw na, die was super behulpzaam!) leek wat geëmotioneerd en erg beperkte hulp.. ook na advies vragen.. dat vond ik jammer.

Keurig en alles volgens plan!

Onze bestelling correct en op tijd volgens afspraak afgeleverd.

Goede en snelle levering

Enorm veel keuze in carnavalskleding.

Uitstekende service

Heel goed geholpen...

Snelle levering!

Snelle levering….

Kwaliteit

Betrokken en adequate communicatie met veel oog voor de wensen van de klant

Snel en accuraat

Het artikel werd snel gebracht en je werd goed op de hoogte gehouden wanneer de en hoe het artikel werd geleverd.

een goede service en ook goede kwaliteit

snel binnen gekregen en daarvoor ben ik heel tevreden

Denken niet in oplossingen. Porto betalen voor verzenden en retour.

Een product besteld voor onder de 50 euro en dus verzendkosten betaald product was niet naar smaak, te klein en pas na 6 dagen geleverd en kon dus retour. Hier ook weer voor moeten betalen. Dus 10 euro aan verzendkosten betaald. Erg klantonvriendelijkheid in deze tijd. Bij Bol.com kost het product hetzelfde en gratis verzending en retour, maar was daar helaas niet op voorraad.

Impecable

En un mot .... parfait et rapide ... Tres bien emballer

Goed bedrijf

Fijne klantenservice die mij met geduld en vriendelijkheid meerdere keren heeft gesproken, omdat ik nog een extra Kippenmuts erbij wilde. En mij het vertrouwen gaven dat het op tijd goed zou komen.

top bedrijf

nette service hadden iets niet op voorraad werden netjes gebeld met de vraag of we ons geld terug wilde of toch iets anders binnen 1 dag stond het geld op de rekening en hoefde geen verzendkosten te betalen

Levering snelheid top, klantenservice slecht

Ik heb 2 dezelfde blousjes gekocht in verschillende maten. Echter kreeg ik deze blousjes binnen in 2 verschillende kleur tinten. Hierover gebeld met de klantenservice en ipv naar een passende oplossing te zoeken, kreeg ik een antwoord als volgt: kan niks eraan doen, enige optie is terugsturen, maar dan heb je niks. Vind ik toch echt niet klantvriendelijk.

De levering is snel bezorgd en de kwaliteit van het product is heel goed.

Goed geregeld

Product was zoals aangegeven. Pakket snel bezord en op afgesproken datum. Geen beschadiging en stond netjes bij het ophaal punt.

Snellere levering dan gedacht en goede communicatie.

Prima kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit prima

Mijn bestelling was snel binnen en werd netjes op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje geleverd zou worden.

Geen opmerkingen snel geleverd

Goede en snelle service