Snelle Levering

2 mooie rode vuilnisbakken besteld op zondag en kreeg dezelfde dag nog een email dat ze eraan kwamen. Dinsdag afgegeven, keurig verpakt.

snelle levering en mooie spullen

4 setjes gekocht helaas 2 niet goed passend. Was snel bezorgd maar kreeg geen track en trace dat was wel jammer. op 1 pakje zitten best wel vlekken en dat kan niet echt voor die prijzen en als het nieuw is moet het netjes zijn. verder prima

Verrassend

Wij hebben een magneetbord gekocht waarop je kunt sjoelen en curlen. Het ziet er mooi uit, aan alles is gedacht zoals kleine zakjes voor de magneetjes en stootbanden en het is in 3 delen zodat je het makkelijk mee kunt nemen. Verder ook bierpongbekers met ballen en magneetbord gekocht. Goede prijs kwaliteit!

Heel goed verzorgd en netjes .

Goede service en artikel naar onze zin

Perfect.

Mooi product en snel geleverd

Ik kon alles snel en goed vinden en bestellen. Snelle levertijd en goede communicatie. Dank

Alleen jammer dat ik geen mail heb gekregen wanneer ze het kwamen leveren . Maar we hebben ze in huis ..

Prima warenhuis

Duidelijke website, goede prijzen.

Kapot, in verkeerde maat én met diefstalbeveiliging thuisbezorgd

Mocht toch nog terug naar coppens voor de levering van een ninjapack dat een kapotte broek in verkeerde maat bevatte. Ook had het jasje nog een diefstalbeveiliging erin zitten.

Snel geleverd, er was één artikel niet, daar werd over gebeld met de vraag of we iets anders daarvoor in de plek wilden hebben. Het geld dat overbleef is netjes teruggestort

snelle levering, leuk pakje

snelle levering, leuk pakje

Doen wat ze zeggen !!

Prima service!!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goed georganiseerd en klantvriendelijk

Geweldig warenhuis waar medewerkers zeer klantvriendelijk zijn. Online besteld en opgehaald in het warenhuis. Zeer snel geleverd allemaal. Top!

Netjes geholpen

Snelle levering bij niet passen netjes geregeld met retourneren

Heel eenvoudig. Je bestelt een parasol, betaalt de parasol, daags later in huis, pakt 'm uit, is precies zo als je besteld hebt en vervolgens zet je 'm op. Precies volgens verwachting. Je zou haast zeggen niks bijzonders, maar dat is best ingewikkeld om dat zo voor elkaar te krijgen.

uitstekend

goede bezorging netjes verpakt coppens super

Veel keuze maar slechte service!

Bestel- en retourkosten dat is niet meer van deze tijd. Terugbetaling van geretourneerde items duurt erg lang!

Slecht

Niks ontvangen