Netjes verpakt en bezorgd op het aangegeven afgifte punt.

Tevreden

Super snelle service en vriendelijk personeel!

Snelle service, vandaag besteld, morgen in huis. Ik had een extra vraag en daar werd ik gelijk over teruggebeld. Zeer vriendelijk en prima afgehandeld.

De jurk is heel mooi alleen volgens ons miste er 2 knopen aan de achterkant rechts . Verders heel mooi & perfect!!!

Nog geen ervaring

Pakketje wordt vanaf 12 februari geleverd als het goed is.

Alles snel en prima geregeld. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Hetgeen wij besteld hebben kwam echt overeen met wat wij ontvangen hebben. Dus uiterst tevreden mede door de scherpe prijs die wij betaald hebben! Goed werk.

Helaas was mijn bestelling te wijd én hadden ze geen kleinere maat meer...correspondentie was zeer vlot én het retourneren was zo gepiept. Geld binnen 2 dagen teruggestort! Kortom, top service, complimenten!

Probleem met toeleverancier naar behoren opgelost

Toeleverancier van Coppens kon ondanks toezegging niet leveren. Communicatie was goed, aankoopbedrag is snel en adequaat terug gestort.

Netjes verpakt met persoonlijk kaartje geleverd.

Levering netjes verpakt, bestelde carnavals kleding is van goede kwaliteit

Snelle bezorging

Fijne site, met goede maattabel. Had mijn carnavals blouse snel in huis.

Netjes afgehandeld

Product was niet leverbaar. Dit werd goed gecommuniceerd en geld vlot weer teruggestort.

Geweldigggg

Goede service. Alles goed te vinden. Nette ruime opgeruimde afdeling. Ook in de grote maten veel keus. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Enorm uitgebreide assortiment Personeel behulpzaam en netjes

Te druk om te leveren

Ik vind heel erg jammer dat mijn bestelling niet geleverd kon worden, omdat jullie het te druk hebben. Terwijl het gewoon op voorraad is. Dit is geen goede reclame Mvg Jeroen van Helden vader van Daisy

Mooi produkt

goede service, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Koop graag producten bij dit warenhuis. Leveren goede producten. Werd keurig telefonisch benaderd op het moment dat bleek dat een product niet kon worden geleverd. Vriendelijk personeel. Werd direct naar een passende oplossing gezocht.

Goed product en snel verstuurd en goede trackingmethodes

Goed product en snel verstuurd en goede trackingmethodEs

snelle service, ook na mislevering

Het verwachte pakket was vlot geleverd, helaas wel met de verkeerde inhoud. Na melding en terugsturen werd mijn juiste pakket rap weer geleverd.

Helemaal top!

Alles wat ik wilde op voorraad, snel verzonden en ontvangen. Aanrader!

Keep up the good work!

Ik had curver bakjes besteld. Bij ontvangst thuis was 1 deksel beschadigd. Kreeg binnen enkele dagen een nieuw vervangend exemplaar toegestuurd. Hier word ik blij van. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en goed geleverd, product is zoals op de foto.

Herhaling

Snel

De website is goed, de levering is snel en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het bezorgproblemen.

Eerste keer besteld

Was netjes en snel

ik

snelle levering en goed verpakt

Snelle, behulpzame diensten

Ik had twee pakken besteld waarvan er een wat beschadigd aankwam. Er is direct gezocht naar een goede oplossing; dat was erg prettig.

Prima ervaring

Mijn bestelling was super snel geleverd en goed verpakt etc. Niks op aan te merken

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel