Snelle order

Volgens plan geleverd

Bestelling nog steeds niet ontvangen na een week

Na een week nog steeds geen bestelling ontvangen. Telefonisch contact opgenomen. De vrouw aan de telefoon was niet exht behulpzaam en zeker niet klantvriendelijk. Het was druk en ze kon mijn bestelling niet nakijken wanneer deze geleverd zou worden. Dus ik moet maar gewoon afwachten

Lange levertijd

Lange levertijd en klantenservice slecht bereikbaar. Hoge verzendkosten. Webshop niet aan te bevelen. Fysieke winkel beveel ik wel aan.

super

heel blij met de snelle levering en goede service , Nu met carnaval voor de deur maar weer n nieuwe bestelling plaatsen

Vriendelijke kantenservice

Goede ervaring.

Strijkplank in perfecte staat geleverd

Strijkplank in perfecte staat geleverd

Goede en snelle levering

Schaaltjes zijn mooi en van een goed formaat. Precies wat ik ervan had verwacht.

snelle levering en goede communicatie

snel geleverd, ze doen wat ze zeggen! hele goede communicatie over moment dat geleverd gaat worden.

Prima eerste ervaring

Bestellen was eenvoudig, prijs was prima en levering vlot. Top!

vlotte levering

De website is overzichtelijk en de bestelling werd vlot geleverd.

Helemaal top

Product zoals op de foto

Erg blij met me product. Zoals op de foto het product was omschreven. Keurig op de hoogte gebracht om te bezorgen. Keurige afhandeling.

Namen netjes contact op, om te overleggen, toen enkele dingen niet te leveren waren.

Snelle verzending

Wat een keus en een super snelle verzending

Service is goed

Bestelling makkelijk te plaatsen, levering op tijd geen klachten Leuke carnaval pakken bestelling gedaan en gelijk 2 vriendinnen overgehaald zodat ze ook zijn gaan bestellen.

Bestellen ging super makkelijk.

Top service, en niet duur.

Snel en correct geleverd

Correcte en snelle levering, prijs kwaliteit ook zeer goed.

Goede firma!!

Voor het eerst hier iets besteld. Omdat ik een vraag had heb ik naar de klantenservice gebeld. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Mijn pakketje zou na vijf a tien werkdagen geleverd worden. Twee dagen na de besteldag kwam het al binnen. Daarbij was de kwaliteit beter dan ik gedacht had. Kortom, prima firma. Ik woon helaas wat ver uit de buurt. Mocht ik daar een keer in de buurt zijn dan ga ik het warenhuis zeker eens bezoeken.

Bestelling geplaatst en ook erg blij omdat ik laatst artikel had in het magazijn…

Goede en snelle service

Ivm fabricagefout product werd er snel en zorgvuldig verzorgd een nieuw exemplaar zonder bijkomende kosten opnieuw toegestuurd.

prima geregeld

alles geleverd zoals beloofd

Goede services, snelle levering

Heb het product gevonden via google. De bestelling ging gemakkelijk en snel, net zoals dr levering. Dikke 10 voor het complete plaatje!

Artikelen zijn goed verpakt en je wordt op de hoogte gebracht wanneer het bezorgd wordt. Helemaal top.

Snelle en duidelijke reactie op vragen

Ik moet mijn bestelling nog krijgen maar ga ervan uit dat ook dit goed gaat verlopen.

Prettig winkelen en alles bij elkaar

In een winkel zoveel te verkrijgen. Vriendelijke mensen, behulpzaam en gewoon. Je voelt je er thuis!!

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel