Snelle levering, je krijgt wat op de foto hebt je gekozen

Volgens mij te weinig informatie over de gekozen product, rest prima

precies zoals ik hoopte

De juiste producten snel in huis, goede communicatie.

Snel, goed verpakt.

Op de hoogte gehouden waar mijn pakket was. Snel verzonden. Niet duur.

Reageren totaal niet op vragen

Nvt

Nvt

Zeer correct en zorgvuldig

Goed op de hoogte gehouden het verloop van de bestelling

Correcte verwerking order

Correcte levering van de bestelling + maatvoering kledij correct

Top geregeld

Heel goede service

Product met kleine beschadiging ontvangen via de post, dat is zeer snel goed opgepakt ik heb de vervanging binnen 2 dagen al mogen ontvangen.

Uitstekende service

Coppens Warenhuis heeft een zeer toegankelijke website waardoor het zoek- en koopproces heel eenvoudig is…de levertijden zijn snel en ook dat proces is goed verzorgd…tot slot wordt er gedurende het proces helder en adequaat gecommuniceerd!

Zelfs net voor Kerst werd de pan de volgende dag geleverd.

Eerste bestelling, uitstekende kwaliteit en snel geleverde!

Was op zoek naar een “ouderwetse” frietpan met mandje en deksel en bij Coppens hadden ze deze van BK, helemaal goed!! Heel blij mee. Snel geleverd en super kwaliteit. :)

Snelle levering helaas alarm tag nog aan het colbertje

De bestelde producten waren snel binnen. Echter bleek de alarm tag nog op het jasje en stropdas te zitten bij ontvangst van het product. Tip van de firma was deze te verwijderen met behulp van een nijptang. Uiteindelijk er voor gekozen om deze tag gewoon te laten verwijderen bij een winkel mbv een sterke magneet.

Goede en snelle levering

Lekker snel bezorgd

Snel en juist geleverd!

Levering zeer snel

Goed product, concurrende prijs.

+ Goed product + Niet te duur + Snel geleverd - 12 e-mails voor 1 bestelling

Nog geen ervaring met inductie koken.

Inductie koken is voor ons nieuw op onze leeftijd van resp. 86 en 85 jaar. De pannen zijn enigszins aan de zware kant, maar dat is dan zeker nodig?

Alles prima verlopen

Alles prima in orde

Snelle verzending, goed verpakt, artikelen van goede kwaliteit.

Kan ik pas later beoordelen

1ste bestelling alles prima. Afgelopen week 2de bestelling BK braadpan met beschadigde dekselknop ontvangen . Dit loopt nog. Wordt in januari opgepakt , omdat leverancier nu vakantiesluiting heeft. Wel meteen reaktie dat ze met oplossing aan de gang zijn. Dus ik verwacht dat dit zsm opgelost gaat worden.

Bestelling ging goed

Eerst nog wel mail contact gehad voor product omschrijving, hier kan nog wel wat meer informatie aan toegevoegd worden Na vlotte ontvangst van pakket, bleek wel op elk onderdeel een grote sticker te zitten die zich zeer slecht laat verwijderen.

Correct en netjes afgehandeld

Zoals het behoort te zijn

Duidelijke site, snelle levering

Je krijgt niet wat er staat.

Wij hebben een BK pastapan besteld. Op de website en op de bevestiging per e-mail staat dat het gaat om een BK Pastapan, geen ander merk. Echter staat nergens op de doos of op de pan zelf dat het gaat om een BK-pan, maar om een pan van het merk Dagelijkse Kost. Erg misleidend om hier wel mee te adverteren en vervolgens een ander merk op te sturen.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel