Heb een piratenpak besteld en het was snel geleverd en past precies.

Mooie kwaliteit

Prettig

Geweldige service mooie spullen komen hun woord na

Geweldige service Heel vriendelijk. Goed luisteren bij een probleem excuus en meteen naar handelen. Je kan ze gewoon bellen Belt ook terug. Er was iets defect Geen probleem werd meteen opgelost geld terug gestuurd, omdat niet alles meer genoeg op voorraad was. De rest meteen nieuw opgestuurd , en de volgende dag had ik het al in huis Ook tevreden met de spullen Bedankt hiervoor Hier kun je zeker veilig kopen ook goed verpakt Een aanrader Zeer tevreden klant

Altijd snelle en correcte levering

Komen afspraken na

Mijn, reeds betaalde, bestelling bleek niet meer leverbaar. Volgens afspraak binnen enkele dagen het totale bedrag teruggestort.

Snelle service en mooi product

Snelle service en mooi product.

Zij doen wat zij beloven.

Wat ik hier boven geschreven ben ik helemaal mee eens.

TOP

Alles ging vlot en zoals het zou moeten gaan.

Snelle levering van een prachtige duo tuinbank

Ik wilde graag zo’n tête-à-tête tuinbank en vond deze afgeprijsde bij Coppens Warenhuis. In de omschrijving stond dat er mogelijk kleine krasjes op het aluminium konden zitten en dat hij daarom afgeprijsd was. Omdat de verzending gratis was, heb ik de gok genomen en het de de “krasjes” vielen reuze mee! Ik ben super blij mee!

Prima en vlot bezorgde bestelling

Goed en kwaliteit, ruim assortiment.

Snelle levering, prima product

De bestelling was er binnen een dag, super fijn!

Goede klantenservice

Het door ons bestelde artikel had een deuk maar een werd prima opgelost!

Een goed product voor een scherpe prijs

Snelle levering en een scherpe prijs.

verkeerde artikel geleverd juiste niet op tijd

We hebben een marble run besteld, krijgen het verkeerde pakket. Ik wil ze bellen, maar krijg ze niet te pakken, 12 x geprobeerd. Af en toe wordt er opgenomen, maar of ik krijg een 3FM radioprogramma te horen, of er wordt weer opgehangen. Vervolgens mail ik dat ik het verkeerde artikel gehad heb, na veel heen en weer gemail krijg ik op hun kosten een retourlabel. Maar ze willen niet nu alvast de juiste marble run opsturen, eerst moet de verkeerde retour voordat ze de nieuwe opsturen. Maar daarmee komt de gewenste marble run niet op tijd. Hier ga ik niet meer bestellen.

Prima ervaring

Vernieuwende producten, snel geleverd, goed als altijd.

Top, supersnel!

Zeer snelle verzending, alles keurig!

Tete a tete bankje, goed verpakt, snel geleverd moeilijk te monteren

Ik heb een Felix Tete a Tete Antraciet Exclusief bankje besteld. Het werd snel geleverd en was keurig verpakt. Wat ik niet wist was dat ik het zelf moest monteren en dat viel niet mee. Na wat knopen is het uiteindelijk wel gelukt.

Goede winkel

Goede ervaring op tijd geleverd

Goede ervaring

Het artikel was gemakkelijk te bestellen en werd volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

Geadverteerde artikelen niet beschikbaar

Op de website 2 LOL Surprise ballen gevonden die mijn dochter graag wil hebben. Van beide waren er volgens de website 2 stuks beschikbaar. Besteld en betaald, tot zover geen probleem. Heb later op de dag nogmaals de website bekeken en er stond toen dat er nog 1 per type beschikbaar was. Precies zoals het hoort. Kreeg zelfde dag nog een e-mail dat items gepickt en verzonden zouden worden. Vervolgens krijg ik de volgende dag bericht dat mijn artikelen niet beschikbaar zijn en dat ik mijn geld terug krijg. Komt er nog een 2e mailtje overheen dat "zoals besproken" mijn geld teruggestort wordt. Niks "besproken"... slechts "medegedeeld".

Correcte snelle levering

Heerlijke vervanging van ons vorige tuinbankje. Solide verpakking en duidelijke gebruiksaanwijzing. We hopen er vele jaren plezier van te hebben

Goede en snelle service.

Ik zocht 1 Hartmann tuinstoelkussen. Deze vond ik snel online bij Coppens. Na bestelling kreeg ik keurig statusinformatie over mijn bestelling en na 3 dagen had ik de bestelling in huis. Echt prima!

Als klant uitstekend behandeld en goede service.

Uitstekende uitleg in de winkel en na on-line bestelling van het artikel een snelle levering.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel