Goed product en snelle levering

Alle 3 teakproducten aangeschaft bij Coppens en gebruikt. Goed product, gebruiksvriendelijk en verkleurt het teak hout niet. Het shieldproduct of dit effectief werkt kan ik pas na verloop van tijd weten zeggen. Snelle levering. Prijs bij Coppens ligt ook lager dan bij andere leveranciers. Nieuwe tevreden klant.

mooi op tijd

netjes en keurig afgeleverd

Goede service.

Goede service, duidelijke informatie.

Prima levering

Een bk pan besteld, netjes op tijd geleverd

Goede klantenservice

De glazen schaaltjes die ik besteld had, waren niet meer leverbaar. Ik ben daar zowel telefonisch als per e-mail van op de hoogte gesteld. Binnen 3 dagen werd mijn geld teruggestort. Helemaal top!

Goede telefonische service en het product is zoals beschreven

Ik ben tevreden met de service, de prijs en de kwaliteit!

Producten netjes verpakt en goed aangekomen. Verzending ook snel genoeg. Prijs is ook helemaal in orde, niets te duur.

Zeer fijne zaak om iets te bestellen

Snel leverbaar en niet zo duur

Goede snelle service

Aanrader!!

Erg goed

Snelle levering. Betrouwbaar en net bedrijf!

Prima en vlotte verzending

Ik had nog nooit iets besteld bij Coppens, maar ga dit zeker vaker doen.

Prima producten snelle levering

Ik had 5 soorten speelgoed besteld, die werden snel geleverd en alles was prima in orde. Zoals het hoort !!

Snelle levering.

Vlot verpakt en verstuurd

Dienstverlening van Coppens prima, 1 vd kussens wel slordig afgewerkt.

Snel besteld en snel ontvangen

Overzichtelijke website. De artikelen waren op voorraad en de volgende dag al in huis.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Te vrede over het product

Goede informatie en snelle levering.

Het was een kado aan mijn dochter voor haar verjaardag. Ze pakte het vanmiddag uit en er zat een deuk in het deksel,wat heel jammer is.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Ik bestelde Curver dozen die ook snel geleverd werden. Op een bakje zat de stikker van het merk zo vreselijk vastgeplakt dat ik het ook met stikkerverwijderaar niet goed wegkreeg. daar kan Coppens niets aan doen, maar als alle leveranciers dat nou eens door zouden geven aan de fabrikan>

Een Greenpan besteld. Deze was bij Coppens het voordeligst. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Fijne pan.

Mijn bestelling is tijdens transport beschadigd geraakt en direct terug gegaan naar de leverancier. Na overleg met de leverancier heb ik direct de bestelling nogmaals geplaats, en het bedrag van het pakket wat retour was gegaan had ik met 2 dagen weer op mijn rekening. Nieuwe pakket was alweer de volgende dag binnen, zodat ik toch optijd mijn verjaardagskado had.

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Goed verpakt en onbeschadigd m’n nieuwe afvalbak ontvangen.

Uitstekende service

Website was zeer overzichtelijk. Goede aanbiedingen en zeer snelle levering.

Dienstverlenend

Snelle levering zelfs toen ik eigenlijk al wat te laat bestelde. Service gericht en goede prijs.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel