Dienstverlenend

Snelle levering zelfs toen ik eigenlijk al wat te laat bestelde. Service gericht en goede prijs.

De maten van de kussens zijn niet reëel....

Het personeel aan de telefoon is erg aardig. Jammer dat de maten allen anders waren van Madison. De ene was 1.41 cm lang, de ander 1.37 cm ipv. van beiden 150cm. De ander 1.70 lang ipv. 1.80.....houd daar goed rekening mee met aankoop. Op de website raak je daardoor in verwarring. Misschien een tip om daar extra aandacht aan te besteden...ook de linten aan de kussens waren verschillend van kleur...

heel goed

netjes verpakt en snel

Goede afwerking klacht

Na binnenkomst bestelling waren er beschadigingen aan twee bakjes een productie fout. Was niet te zien met het deksel erop. Na een mailtje snelle reactie en oplossing.

Rapidité de livraison et marchandise en bonne état

Rien à redire.

Artikelen precies als op de website, bestelling werd supersnel bezorgd en van iedere stap van bestellen, uit het schap halen, inpakken, tot aan de voordeur, op de hoogte gehouden

Snel geleverd en goed product, zeer tevreden.

Super goede webshop

Ik kon mijn product snel op de juiste maat vinden. Goede verzending en product is hetzelfde als foto's.

Klote

Spullen stonden op internet, Maar werden geannuleerd om dat ze niet op voorraad waren. Haal ze dan van se site!

Niet goed

Wij hadden 2 klappers besteld voor mijn dochter en deze waren bij aankomst beide beschadigd. Ik wilde niet alweer de kosten betalen voor het terugsturen anders had ik dit gedaan!

Wat een goede service.

Snelle levering, goede service.

Goed assortiment, snelle levering voor goede prijs. Ik schrok wel van het feit dat 10 gebaksbordjes direct op elkaar omwikkeld met karton in de doos zaten. Maar het is goed gegaan. Alkes was heel.

Super snelle levering!

Fijne mooie strijkplank ben er super blij mee!

prima service

fijn product

snel en precies wat besteld is

Parfaite

Service client impeccable et rapidité de livraison. Rien n'a redire.

Snelle service; producten waren binnen enkele dagen geleverd.

Snelle levering. Echter de tafelklemmen zijn voor ons niet geschikt,; we hadden dus niet goed gekeken. Deze retourneren is op eigen kosten en helaas te duur.

Uitstekend !

Mijn, via mail, gestelde vraag werd razendsnel beantwoord. De bestelde stoelen werden binnen 2 dagen geleverd én de prijs van beide Vdg. stoelen was zelfs beter dan bij Van de Garde zelf! Dus op alle punten een dik verdiende10. Dus daarom uitstekend!

geleverd zoals afgesproken

snelle correcte levering, goed verpakt en volgens afspraak.. alleen maar lof.

Snel, betaalbaar, mooie artikelen

Snel, betaalbaar, mooie artikelen

Kocht bij Coppens veilig en snel

Coppens kende ik niet ,’. Wat een goede en snelle levering van wat ik zocht en ze hebben zulke mooie artikelen zag ik op de website . Ga weer gauw kijken, of er nog wat voor mij zit. Ik heb het volste vertrouwen in Coppens .

Ben een tevrede klant

Snelle levering en product naar wens

Loungeset besteld. De set was snel bezorgd. Alles heel goed ingepakt en de set is zeer naar wens.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel