Helemaal top.

Goede prijs, super verpakt en heel snel geleverd.

Bij jullie besteld geweldig

Ik ging kijken voor een nieuwe wasmand en toen kwam ik bij coppens terecht het prijs verschil was best groot dus deze besteld blij mee een stevige wasmand

Mooie snelle levering

Zeer goed geregeld en betrouwbaar

Goede keuze snelle verzending

Kon alles prima vinden op de goede website, en bestelling snel geleverd! Super gegaan.

Probleem met dhl zeer goed opgelost dankjewel.

Snel en betrouwbaar

Goed bedrijf wat snel verstuurd

Greenpan besteld waar hun de goedkoopste mee waren. Netjes verpakt en snel verzonden! Bedankt voor de service en graag tot een volgende keer.

Snel en verzorgt

Ik had mijn bestelling snel in huis en was netjes en verzorgt verpakt Ik zou als ik jullie bedrijf was zulke wasmanden ingeklapt verzenden dan is er minstens een halve doos verpakking nodig

Snelle service goede kwaliteit

Alles goed geregeld en aangekomen

Service parfait et livraison ultra rapide

Service parfait et livraison ultra rapide

Prima product, snelle bezorging en prima communicatie over verloop van levering

Top bedrijf

Snelle levering bestelde

Volgende dag op zaterdag was het in huis ondanks de bestelling na 15:00

Alles netjes en optijd verstuurd

Slecht

Ik heb na mijn bevestigingsmail niks meer gehoord en toen ik bijna een week later belde waar mijn pakket bleef bleek het al dagen bij het afhaalpunt te liggen. Ik heb hier ook geen excuses over gehoord via de klantenservice

Zeer positief

2 stoelen besteld met 2 vloer dopjes voor onder de poten. Twee stoelen hebben 8 poten, dus werd ik gebeld door medewerker coppens of die 2 dopjes wel klopte en me niet had vergist. Had me niet vergist omdat ik het eerst wil proberen met bestaande stoelen van mezelf. Maar t feit dat er werd meegedacht, vond ik top!

Een uitstekende ervaring

Het uitzoeken en bestellen gaat lekker snel op de goede website. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de fase waarin jouw bestelling zich bevindt. En het verzenden van het breekbare servies gebeurt in een kartonnen doos met dikke kartonslierten waardoor het servies (gewikkeld in bubbeltjesplastic en onderling gescheiden door karton) niet gaat schuiven en beschermd is tegen vallen en stoten van het pakket.

Vlugge levering en prima kwaliteit.

De online service is echt top. Je krijgt bij vragen meteen een uitgebreide reactie. De kwaliteit van de carnavalskleding is super goed!, laat de carnaval maar komen.

product als omschreven, snel bezorgd. prima

super

Er was een artikel niet geleverd, na een mailtje de volgende dag al in huis. Topservice

Ruime keuze, goede kwaliteit èn snelle levering.

Superrrrr !.,

Zo’n fijne service…gebeld dat het iets later kwam en paar dagen later goed verzorgd in huis. We bestellen volgende keer zeker weten bij jullie. Mvg Gertie Vogelaar

Zeer goed.

Netjes afgeleverd.

Voordeliger in prijs, snel en goede service

Eerste ervaring was een tuinstel. Na drie maanden zon waren de kussens verkleurd en hierop werd meteen gereageerd met een nieuw set kussens. Tweede ervaring was een online bestelling. Goedkoper dan alle andere aanbieders en binnen 24 uur geleverd. Fijn ook alleen een mail ontvangen met de belangrijkste info omtrent ‘ontvangen’ en ‘levering’.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel