Voldoet aan mijn verwachting

Duidelijke website. Opgegeven levertijd wordt waar gemaakt. Een nette verpakking passend bij het product.

Helemaal top.

Een droogmolen gekocht. -Scherpe prijs. -Snelle service.

Snel en goed

Snel geleverd, prijs kwaliteit goed in verhouding.

Mijn ervaring met coppens is goed alleen met de bezorging niet hebben het pakket over de poort gegooid waar 2 grote honden los liepen dus pakket met inhoud kapot en geld kwijt

Snelle levering, product als verwacht

Geweldig, door een zeer snelle levering van de juiste producten

Geweldig, door een zeer snelle levering van de juiste producten

Perfecte ervaring met Coppens, maar transportbedrijf leverde zonder communicatie dag te laat. Het opgegeven tijdslot dus voor niets zitten wachten

Snelle en goede levering, mooie tuinkussens

Netjes en snel de kussens geleverd gekregen. Mooie kwaliteit.

Super service

Heel snelle levering en verwachting van producten klopt.

Snel en goede afhandeling

Snel en goede afhandeling

Supersnelle levering

Tuintafel de ene dag besteld en de andere dag bezorgd. Keurig verpakt. Vooraf telefonisch contact gehad. Door zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster te woord gestaan. Top zaak!!

Gewoon goed

Alles was gewoon goed!

Goed geregeld

Artikel als omschreven, optijd bezorgd met eigen dienst. Goed telefonisch contact over dag en tijd van levering. Vriendelijke chauffeur. Nette prijs.

zeer slecht

het bestelde artikel was er niet meer en en stond een dag later nog op de side

Snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Alle bestellingen zijn altijd zorgvuldig verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit.

Prettige service!

Snelle levering, prettig contact met zowel klantenservice als chauffeur! Vriendelijk en hulpvaardig!

Denkt mee voor het beste resultaat

Ik had twee verschillende tuinsets gecombineerd in mijn bestelling. Vervolgens werd ik gebeld dat de bekleding dan een kleurverschil zou hebben. Op hiervan toch mijn bestelling gewijzigd en tot een mooie set zonder kleurverschil gekomen.

helaas geen schroeven om heater te bevestigen

Correcte service en snelle levering

Dit is mijn 2e tuintafel die ik hier heb gekocht. Weer netjes en snel geleverd.

De plaids zijn prachtig en niet duur en zo snel in huis echt te gek

niet prettig om het gordijn opgerold te leveren!

Dit gordijn blijft nog erg uit elkaar hangen en de krullen zijn er na drie weken uithangen nog niet uit. In de folder erbij staat: Niet oprollen! Jullie leveren dit gordijn helemaal ingevouwen/ bijna opgerold in een doos van ongeveer 20 cm breed, en dan staat erbij zeker 14 dagen "uithangen" dat is nu dus al 3 weken gebeurd en nu hangt het nog niet netjes.Jammer, voor deze prijs € 155 had ik iets mooiers verwacht. Helaas!

Heel erg blij mee

Snelle levering en alles goed ingepakt