prima sevice!

Bij Coppens begrijpen ze heel goed wat een klant is, complimenten!

Vlotte levering

Blij met mijn aankoop

Ik bestel niet meer bij Coppens warenhuis

Een mooie play mobile pakket besteld, kind helemaal zin in, met het in elkaar zetten hiervan knapt het een naar het ander af. Nooit eerder gehad bij playmobile. Ik bel en word keurig te woord gestaan, ik moet mailen naar klantenservice, foto's en de bon meesturen. Doe ik. Ik krijg terug dat ik contact op moet nemen met hun leverancier, Play mobile dus. Thats it. Lijkt mij dat een groot warenhuis speelgoed terug moet nemen en netjes een nieuwe op stuurt. Waardeloos. Er is dus tot op heden ook nog niks gebeurd, geen oplossing. Dan ben ik er al snel klaar mee.

Parasol voet

Product is prima, excellent service, goed prijs. Alleen de gaatjes in de parasolvoet is fout. Te klein.

Mooie deal

Het was een mooie deal. Sterk afgeprijsde bakjes, alleen om de kleur. Jammer dat er niet meer waren. Bezorging was ook snel, en netjes verpakt. Eigenlijk zoals je het altijd zou mogen verwachten.

Mooie kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Nog steeds geen bestelling gezien

Ik zou een track en trace code krijgen, maar tot nu toe geen bericht gekregen

Snel en prima

Erg tevreden met zending

Had 2 fluitketels besteld Werden snel geleverd en goed verpakt ! Ten minste niet in zo,n reuze doos ,die je dan weer moet wegwerken ! Meteen mijn oude ketel weggegooid en 1 op zolder bewaard !

Toppie

Alles top geregeld

Goede en snelle levering

Bestelling goed en snel afgehandeld

Prima.

Op tijd en volgens afspraak.

Prima webwinkel

Makkelijk besteld, even gebeld en snel antwoord op mijn vraag. Alleen zouden we gebeld worden voor levering dat is niet gebeurd. Nu werdt het pakket geleverd op een dag dat wij er niet waren en zonder bericht aan ons bij de buren geleverd. Was voor ons uiteindelijk geen probleem maar niet zo netjes. Dit heeft denk te maken met het transport bedrijf en niet met de webwinkel maar goed.

Leuk Playmobil voor redelijke prijzen. Vlot opgestuurd en ontvangen.

Snel en compleet

snel, compleet en niet te duur

goede artikelen, lage prijs en snel geleverd

Snel en goed

Heel snelle levering; netjes over gebeld; prima afgeleverd

Omschrijving op site klopt, communitie goed, snelle en nette levering, ik beveel ze zeker aan!

Goed degelijk product

Loopwagen voor kinderen besteld, degelijk product, duidelijke instructies en snelle levering.

Geweldige klantenservice!

Helaas was het produkt beschadigd welke ik had besteld. Kon het produkt gratis retourneren.

Prima snelle en goede levering

Artikel was goed verpakt en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Ik had een vraag over het te bestellen product. Deze vraag werd snel en naar mijn tevredenheid beantwoord. Ik heb daarna mijn bestelling gedaan en deze werd heel snel geleverd.

Snelle en goede levering

Snel geleverd. Persoonlijk kaartje erbij. Alles kloppend en netjes verpakt zonder dat t stuk kon gaan.

snel en correcte levering

snel en correcte levering op de aangegeven tijd

Informatie op side klopte niet. De afwikkeling van bestellen ging minder goed.

Mailcontact naar klantenservice daarover gehad. Dat was goed. Daarna aanpassing op site, weliswaar nog niet correct. Aflevering product was zeer snel.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel