Goede service en heel attent!

Ik had 2 kostuums besteld, waarvan 1 niet meer aanwezig was, was nl een op is op actie die niet meer op de site mocht staan. Werd direct gebeld en er was een goed alternatief. Er wordt goed met je meegedacht en het personeel is super vriendelijk.

Snelle levering, betrouwbaar en goede prijs

Een muziekspeler voor onze kleindochter gekocht bij Coppens, de prijs was veel voordeliger dan elders. De andere dag werd het al bezorgd.

Uitmuntend

Veel moeite gedaan door Coppens om uit te zoeken of het artikel nog op voorraad was en zeer snel verstuurd. Mijn compliment.

Hoge kwaliteit

Zeer blij verrast. Een fantastische ervaring. Scherp geprijsd, goede kwaliteit en zeer snelle levering. Alles supergoed verpakt. Alles straalt kwaliteit uit. Zeer aan te bevelen!

Goede sevice

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelling is prima te plaatsen en de afhandeling is zeer correct!

Na mijn keuze gemaakt te hebben is deze de volgende dag correct geleverd. Een nieuwe bestelling bij Coppens warenhuis is voor herhal8ng vatbaar!

Snel en netjes geleverd

Website heeft veel keus. Bestelling werd snel geleverd en alles zag er netjes verpakt en zeer professioneel uit.

Snelle , vlotte service.

Vandaag besteld op een user-friendly site , morgen geleverd.

Nette afhandeling

Er was een onderdeel van mijn bestelling niet meer op voorraad en deze zou ook niet aangevuld worden. Ik werd hier over netjes telefonisch geïnformeerd en de betaling ervoor is teruggestort . Nette afhandeling

Voordelig en goed verpakt voor verzending

Prima Leverting en prijs kwaliteit

Prima Leverting en prijs kwaliteit

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. Helaas bleek een van de producten kapot te zijn, dit werd heel snel opgelost door Coppens. Super service!

Snel en perfect

Supersnelle levering in deze drukke tijd!

Bestelling niet volledig leverbaar

En vervolgens krijg je tussendoor je geld nog niet terug. Pas bij levering gaan ze terugbetalen, vind ik slecht.

Niet helemaal wat ik verwacht had te hebben besteld, maar oke

Mooi wc kleedje en snel geleverd.

Zeer tevreden over de kwaliteit.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Wat ik erg fijn vond is dat er direct gereageerd werd toen ik contact opnam n.a.v. mijn bestelling die overigens snel bezorgd werd. Ook fijn dat het zeer vlot tot een tevreden oplossing is gekomen. Niets anders dan lof en ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

Verkeerd besteld, ik kon zonder problemen annuleren.

Verkeerd besteld, ik kon zonder problemen annuleren. Nette communicatie en de terugbetaling tijdig ontvangen.

4 puzzels besteld, 1 was niet leverbaar, geld terug ontvangen en de andere 3 ontvangen. Keurig verpakt.

Wacht nog steeds om mijn terugbetaling van de retourzending.

Levering is positief, maar afhandeling negatief.

mooi spul

Snelle en goede service

Snelle service na een verkeerde keuze qua aankoop. En binnen enkele dagen mijn geld terug gekregen.

Mooi product en snelle levering!

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel