Goed en snel bezorgd.

Een geweldig wijnrek . Ben er blij mee ,

Snelle levering en keurige afhandeling van de bestelling.

Als eerste goed telefonisch gesprek gehad. Daarna bevestiging op de mail ontvangen van de bestelling die overigens simpel gaat via de site. Vervolgens een snelle en keurige levering met vooraf keurige ingeplande afspraak met tijd die vermeldt wordt wanneer precies de levering plaats vindt.

Mooi servies met snelle levering

Ik heb wat servies van Laura Ashley besteld. Ruime keuze met een paar leuke aanbiedingen en de kwaliteit is natuurlijk altijd goed. Het enige waar ik niet goed op gelet heb zijn de maten van het servies. Helemaal mijn eigen schuld maar bijv. de mokken zijn in 2 maten te krijgen 220 en 350 ml. Zoiets zie je natuurlijk als je "echt" in een winkel staat. Online moet je gewoon even goed opletten want van de foto's is het moeilijk maar nog steeds heel blij en tevreden.

Alleen de knopen zitten wel heel los aan het jasje bij 1 keer dicht maken vallen ze er al af

snelle levering, prima service

product in goede orde en snel ontvangen

Mooie kwaliteit van het product!

Mooie kwaliteit van het product..zelfs de verpakking..super! Snelle en correcte service

Goede prijs-kwaliteit

Ik vind de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed. Levering netjes verzorgd en op tijd. Top!

Mooi klokje snel geleverd, heel tevreden!

Gewoon goed

Vlotte levering, precies wat ik nodig had.

Verkeerde kleur

Kunststof bakken gekocht. Na ze ontvangen te hebben, hadden ze niet de kleur die ik bedoelde. Maar die waren niet meer leverbaar, en dit was nu de naam van de bakken die ik gekregen had. Contact gehad, net antwoord. Ik hou de bakken omdat de andere kleur niet meer leverbaar is.

Duidelijke website, goede prijs, snelle bezorging. Jammer dat er weer een grote doos om een grote doos ging voor de verzending van een pedaalemmer.

Super makkelijk allemaal!

Ik heb mijn boerenbont mokken heel makkelijk via de gebruiksvriendelijke site kunnen bestellen. Was zo gebeurd en je weet waar je aan toe bent! Vervolgens nog enige mailtjes ontvangen over verloop van de bestelling en binnen no time werd mijn bezorging bezorgd! Makkelijker kan niet!

De communicatie kan beter.

Ik heb in eerste instantie geen track en trace ontvangen . Heb gebeld toen werd er gezegd dat het waarschijnlijk in de spam zou zitten. Dat was niet het geval. Heb ik weer een mailtje verstuurd en toen kreeg ik uiteindelijk de track en trace . Maar daar had ik dus al de hele morgen voor niks thuis gezeten. En ik kon op de site niet duidelijk zien dat ik dus wel verzendkosten moest betalen voor mijn sjoelbak terwijl jullie wel duidelijk communiceren dat van €49,95 de verzending gratis is. Vind ik een beetje misleidend.

Prima overzichtelijk en groot assortiment

Fijne winkel om online te shoppen. Uitvoerig assortiment. Lage prijzen. Vriendelijk te woord aan de telefoon en oplossingsgericht.

Eerste keer bij Coppens gekocht, mooie kwaliteit van de zijde bloemen mooie afwerking van de bloemen, snelle levering goed stevig verpakt in kartonnen doos Hier kom ik nog een keer terug.

Geweldige service

Snelle levering van mijn bestelling. Heel goed ingepakt vanwege de breekbaarheid van de vaas. Zeer tevreden klant! Bedankt.

Uitstekkende service

Snelle levering. Heel netjes verpakt met een klein kadootje erbij. Daar wordt je echt blij van.

Snel, goede service

Mooie product, goede service snelle levering

Snel geregeld en snel in huis.

zie hierboven

Snelle verzending

Pakket snel ontvangen en klopte volgens de omschrijving

Super snel geleverd

Alles volgens verwachting

Nog niet goed

Zou graag willen weten wanneer ik mijn bestelling zou kunnen ontvangen

Goed product voor een mooie prijs en snel geleverd

Snelle en betrouwbare afhandeling.

Gebeld voor een kastje. Op voorraad. Besteld en de volgende dag in huis.

Lagenheuvelstraat 11

5408RJ Volkel