Mijn vraag over het produkt werd snel beantwoord Snelle levering Jammer dat Kluisstore mij niet laat kiezen tussen de verschillende pakketdiensten. Verzending met PostNL is vragen om problemen.
Makkelijk op internet te vinden. Goede keuze en snel geleverd
Website voor bestellen is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk. Levering ook snel.
De kluis voldoet aan onze verwachtingen. Goed van omvang.
Snelle levering op tijd ingelicht over de levering. Goed ingepakt
Kluis is precies wat wordt beloofd, goede info op de site en snelle levering incl. goede uitleg
Zeer goede kwaliteit.
De vervoerder kwam de levertijd afspraken niet na Daarnaast werd het ook nog door een ander bedrijf (Tielbeke) bezorgd. Eerst zou het op een bepaalde tijd en dag bezorgd worden. Die dag kwam er niemand, dus voor niets vrij genomen De nieuwe afspraak was op een dag tussen 1300 en 14:00. Staan ze die (onze vrije) dag tussen 07:00-08:00 voor de deur. Mailbericht was een uur tevoren pas verstuurd, dus om 06:00 's morgens..... De kluis zelf is op zich prima, zij het dat er een gaatje in de deur zit onder het slot. Volgens de verkoper kan dat geen kwaad. Moet daar maar op vertrouwen.
netjes geleverd instructie boek online was duidelijk
Door vervoer lichte schade aan de kopse bovenkant (afdruk scharnier) Kluis is erg klein, een beetje groot geweer met diopter of kijker kan er niet goed in, alleen dwars. meer wapens gaan er dan niet meer in. Kwaliteit verder goed
Deskundig en gemotiveerde mensen aan de telefoon; korte reactie- en actietijd
Makkelijk besteld en snel geleverd
Jammer dat een verkeerde kluis is geleverd. Netjes opgelost dmv creditering.
Snelle verzending. Toen PostNL mijn zending om onduidelijke reden had geannuleerd ecen geveld, er werd direct een nieuwe gestuurd.
Het enige nadeel was de levering
de sleutel ging niet diepgevoeg in het slot om de kluis te openen, met een eenvoudige tip werd dit snel opgelost.
Eerste levering ging helaas verkeerd, maar na telefonisch overleg is het juiste artikel alsnog bezorgd. En werd de verkeerde"levering netjes opgelost
Originele beoordeling
Bij de eerste levering brengen ze een 4 vaks i.p.v. de bestelde 12 vaks. Bij de tweede levering een exemplaar met deuken!? Dus dat was eens maar NOOIT meer.
Op uw web las ik dat de kluis die ik gekocht heb door de politie, zowel in Nederland als in België, gecertificeerd werd. Bij de kluis vond ik geen enkel document dat dit bevestigt. Kan U mij een certificaat toesturen? Alvast bedankt Rudy.
Goede en fijne kluis, zeer snel geleverd.
Bij het bestellen van een wapenkluis en het leveren ervan, was ik er vanuit gegaan dat de mensen die hem komen instaleren op de hoogte zijn dat deze ook gecontroleerd wordt door de politie. Nu heb ik op de klus zelf aan moeten geven dat de kluis nog te ver van de wand af staat en is het op die manier opgelost maar als ik niets gezegd had hadden ze de kluizen met chemische ankers vast gezet met ruimte tussen de muur en de kluis en had ik later alsnog een oplossing moeten zoeken. Kortom bij levering en plaatsing van kluizen was ik er dus vanuit gegaan dat dat gelijk zou beteken dat hij volgens politie regels geplaatst zou worden. Verder prima communicatie ook bij het veranderen van gegevens
Beste Jasper, Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u hierover gehad. We hopen dat het probleem inmiddels naar behoren is opgelost. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Michiel | Team KluisStore.nl
De bijgeleverde bouten en gebruiksaanwijzing zijn praktisch niet te gebruiken. Waardeloos! Uiteindelijk zélf een manier gevonden om hem te monteren op de muur. Alleen extra kosten moeten maken en geeft toch wel wat frustraties. Kluis zelf werkt prima!
Bestelling goed verpakt. Niks mis mee, fijn bedrijf.
Snel en correct geleverd
Goede benadering. Klantvriendelijk, geduld en prettige gesprekstechniek.