Bijna goed

De schroeven die erbij zaten kregen we niet in de muur. Ze waren erg lang. En een boor die zolang zou moeten zijn was nergens te krijgen.

Bestelling snel direct aan huis gebracht.

Prima ervaring. Alles goed en snel geleverd. Enige is dat het anker dat ik er bij kreeg te lang was voor onze muur, maar daar kan KluisStore niet echt wat aan doen.

Goede service o

Met een dag binnen, correct levering. Een betere dan slot constructie dan de c63 type.

Mooi product, goede service

Bestelling snel geleverd. Product voldoet aan verwachting. Vraag gesteld, deze is dezelfde dag nog beantwoord

Prima ervaring . Snelle levering en goede service

• Levertijd

Snel, duidelijk en volgens afspraak

Alles snel en volt en in goed overleg geregeld.

Moet het nog bevestigen

DHL niet over te spreken! Daarom niet aan te bevelen.

Vlotte opvolging

We werden goed op de hoogte gehouden van de mogelijkheden en de levering.

• Levertijd

Goed, maar een verschillende maten keilbout is handig

Bestelling is na een paar dagen geleverd door vertraging bij DPD. Discrete verpakking is eigenlijk niet nodig, want er zit toch een grote sticker op welk product er in de doos zit. Er ziitten 2 erg lange keilbouten bij....op zich erg stevig, maar te lang en deze zouden bij de buren binnen komen ( ben ik bang) of contactbrug in de spouw. Verder prima geleverd en men reageert snel op emails

Snelle levering, goed product

Ik heb een documenten kluis uitgezocht. Informatie op web site was duidelijk. Levering in 2dgn

topservice

Ik belde omdat mijn oude sleutelkluis stuk was (elders aangeschaft). Werd goed geholpen en gewezen op een aanbieding. De nieuwe klus is top.

• Levertijd

Goede kluis, levering ging raar

Kluis zelf is goed, zoals omschreven, helaas ging de levering heel raar en moest ik 2 dagen langer wachten omdat het via DPD kwam die niet goed leek te weten wat ze met zo'n groot en zwaar pakket moesten.

• Levertijd

Levering vlot, verpakking slecht.

Relatief zwaar sleutelkluisje met alleen wat plastic folie er omheen. Plastic regenkap dus kapot. Na een telefoontje wel snel een nieuwe kap ontvangen. De installatie- en gebruikershandleiding moet heel goed gelezen worden en precies opgevolgd worden anders ontstaan er problemen. Klein foutje gemaakt bij het coderen (knop niet op locked), niet meer te herstellen. Sleutelkluis dus niet meer in gebruik.

Ziet er mooi en stevig

Prima afronding na de bestelling. Heel tevreden zoals het eruit ziet en is voor mij een goede keuze geweest voor wat ik op wil bergen.

• Levertijd

Goede service in sales en aftersales

Uitstekende service

Ik had voor mijn thuiszorgorganisatie een Filex sleutelkluisje gekocht die om onverklaarbare redenen niet meer open wilde. Ik kreeg zonder problemen een vervanger opgestuurd en advies hoe de oude kluis open te breken.

Prima wapenkluis; slechte levertijd

Kluis is degelijk, maar ook flink aan de prijs. Woensdag besteld, maar (helaas) pas de maandag daarop geleverd. Belofte op de website: morgen geleverd …. klopt niet. Ook aanvullende info “wanneer dan wel” wordt niet door het bedrijf verzonden. Moet je zelf achteraan.

Prima kluis

Nette medewerker. Goede uitleg gekregen om code aan te passen.

Afrader!

Meer dan een half jaar moeten wachten op de kluis die eigenlijk binnen 2 maanden bezorgd zou worden. 3x moeten bellen om te vragen waar die bleef en 3x een onbeleefde werknemer aan de telefoon gehad. Daarnaast ontbreken de instructies om de kluis te verankeren.. Zou zeker even verder kijken voordat je hier besteld!

Mooie en degelijke sleutelkluis

Deze sleutelkluis is robuust en zal niet zomaar opengebroken kunnen worden. Montage was zeer eenvoudig, wanneer je je aan de gebruiksaanwijzing houdt is de kluis met bijgeleverde schroeven rotsvast verankerd aan de muur. De kluis heeft 10 cijfers (0 t/m 9) en 2 letters (A en B) Wat me wel tegenviel was dat de code op meerdere manieren in te toetsen is. Is de code 12345 kan deze ook 45123, 24531 of elke andere combinatie van deze getalen zijn. Ik heb de code tot 4 cijfers beperkt zodat deze voor mij makkelijk is te onthouden en voor een ander lastig zal zijn omdat er keuze is uit 12 toetsen . Wat ik Kluisstore nog graag mee wil geven is dat de belofte dat vandaag voor een bepaalde tijd besteld de andere dag geleverd wordt veelal niet door de bezorgdienst wordt waargemaakt, mijn levering was ruim 4 dagen onderweg via DPD.

mooi stevig kastje

stevig

Snel en discreet

Mooi product, of hij doet wat ze beloven dat hoop ik nooit te hoeven ondervinden! Goede verzending en discreet verzonden

Goed product, goede communicatie

Goed product, goede communicatie

Snelle en nette levering

• Levertijd

Jammer dat de toegezegde levering niet plaatsvond.

Jammer dat de toegezegde levering niet plaatsvond op de toegezegde datum en eveneens niet op het juiste adres. Verder een mooi lof oogstend apparaatje voor alle partijen; zowel gebruikers en verstrekkers.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda