Slechte klanten service

Slot besteld. Geheel ander slot ontvangen. Gevraagd om het slot wat afgebeeld stond. Dit was niet mogelijk want ze verkopen geen kluissloten anders dan aan service monteurs. Dit terwijl er zeker 100 kluissloten op hun webshop staan. Een uitzondering was niet mogelijk. Pakket laten ophalen door transmission (hun vervoerder) willen ze ook niet. Vervolgens worden er nog wat vervelende opmerkingen gemaakt dat ik die 20km maar moet fietsen want dit is goed voor mijn gezondheid. Waardeloze klanten service dit! Puur hierom haal ik mijn kluisonderdelen in het vervolg wel ergens anders voor mijn bedrijf. Voor de service moet je zeker niet hier zijn!

• Levertijd

Snel en geleverd zoals beloofd

Slot is zwaar en degelijk. Prijs was de goedkoopste op dat moment.

• Levertijd

Snelle levering en produkt is zoals verwacht

De kluis is binnen 2 dagen geleverd, en voldoet aan de verwachtingen.

Snel geleverd!

Ik had de kluis besteld en hij werd vlot geleverd, hij werd netjes geleverd ingewikkeld in zwarte folie, en niet herkenbaar als wapenkluis of kluis, ook de naam kluisstore stond niet zichtbaar op het label. Al met al netjes geregeld voor een budget kluis. Als er iets opgemerkt moet worden is het enkel de transporteur waar ik geen fan van ben.

Degelijk safe

Mooi zwaar kluisje, makkelijk te bevestigen, ruim genoeg van binnen en makkelijk te bedienen

goede ervaring - snelle levering

goede ervaring - snel geleverd - redelijk geprijsd

• Levertijd

Je wordt goed op de hoogte gehouden met de levering van de kuizen. Worden bijna op de plek geleverd die wil hebben.

• Levertijd

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Goede ervaring . Snelle levering

Gewoon goed

Prima bedrijf

• Levertijd

Snelle service en goede communicatie

Zonder problemen werd er rekening gehouden met mijn afwijkende levertijd verzoek. Levering ging perfect.

• Levertijd

Prima service en nette bezorging

Duidelijke info bij telefonisch contact. Nette aflevering en geheel volgens afspraak.

Top, dik tevreden,

Mooie goede kluis met toebehoren en goede montage/verankering. Ik hoop dan maar dat het nut van deze aanschaf nooit bewezen zal worden, maar ik voel me er goed bij en dat is wat voor mij telt.

Toppie

Er valt weinig te zeggen.

geweldige service

snelle leverin

geweldige service

Niet ontvangen zoals voorgeschoteld

Kluis zou als showroommodel zeer lichte beschadigingen hebben. Realiteit is dat er veel plekken met ingevreten roest plekken waren, 2 behoorlijke deuken, 2 plankjes met verbogen haakjes en verveloze plekken

Snel en goede kwaliteit

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werd snel geleverd.

prima afhandeling en levering

Topservice!

Na een vervelende ervaring met de service van een fabrikant heeft Kluisstore dit supernetjes opgelost en afgehandeld. 10 voor de communicatie!

Topservice!

Netjes en snel geregeld

Netjes bezorgd

Ook na 4 jaar nog steeds goede service/support

Na 4 jaar bleek door een productiefout de coating van de kluis aangetast te zijn. KluisStore.nl heeft bemiddeld met de fabrikant en er is uiteindelijk ondanks dat het 4 jaar later is kosteloos een nieuwe kluis ter beschikking gesteld. Kan alleen maar zeggen super service!

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda