Prima winkel, mooie prijs en top bezorging
product afgehaald in Breda en te woord gestaan en geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel. Gekochte product bleek toch niet aanwezig op de vestiging maar dit is uiterst correct en snel opgelost.
Handig en solide en veilig.
Wanneer wij voor onze VvE snel een kluisje nodig hebben voor een van onze bewoners dan is dat binnen 1 dag geregeld. Prima service!
Ga zo door.
Wij hebben een sleutelkluis aangeschaft via KluisStore. Ze reageerden snel op onze aanvraag en de kluis is binnen 2 weken geplaatst. Goede service en opvolging!
Netjes neutraal verpakt en op de afgesproken datum binnen het tijdvenster geleverd. Op de doos stond een ander type vermeld als besteld en als op de paklijst stond. Dit gemeld vis chat. Na onderzoek bleek de verkeerde sticker(s) op de verpakking stond. Dit was snel opgepakt en ik had binnen korte tijd een antwoord. Netjes gedaan !
Mijn ervaring met deze kluis, Zeer simpel om de code in te stellen. En ziet er heel degelijk uit. En makkelijk in gebruik Top kluisje
Uitstekende en snelle levering Mooi product
Zie boven.
De bestelde kluis bleek niet tijdig geleverd te kunnen worden, dat was balen want de politie controle stond al gepland. Ik woon niet in de buurt maar een van de medewerkers heeft vervolgens zelf een kluis gebracht! Top service.
Overzichtelijke site met heldere en duidelijke informatie. Voldoende keuze. Makkelijk en snel te bestellen. Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden en de volgende dag is het product binnen de aangegeven tijden thuis bezorgd.
duidelijke beschrijving. prima kluis. Snel geleverd.
Pakket is netjes bezorgd en zag er goed uit
Zie titel
prima geleverd
Gelukkig checkte ik bij de plaatselijke bouwmarkt hoe de keilbouten gebruikt moesten worden. Zijn bouten voor de vloer, doe je beslist niet in een muur kunt slaan. Verder een goede kluis, prima geleverd ook.
Dank voor uw beoordeling. Het meegeleverde verankeringsmateriaal voor deze kluis zijn voorgeschreven vanuit certificering en om een goede verankering (en acceptatie verzekeraars) te realiseren dient u de kluis te verankeren aan een goede vloer of muur. Iedere situatie is anders en indien uw muur afwijkend is (bijv. holle steen ipv beton) past u het verankeringsmateriaal hierop aan. Goed dat u om advies heeft gevraagd in de bouwmarkt. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen omtrent het correct verankeren van uw kluis aan een muur. Mocht u nog andere vragen hebben dan vernemen wij graag van u. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Goede service en uitstekende kwaliteit
Het bestellen en leveren ging makkelijk en snel. Het is een zeer degelijke sleutelkluis. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Eén minpuntje: Jammer dat de knopjes waarmee de code wordt ingesteld van plastic zijn. Deze maken een fragiele indruk. Verder: Top!
Ik had specifiek gezocht naar een kluis waar mijn notebooks in zouden passen. De notebooks passen in de maten van de binnenvoering, maar dan kun je de deur niet dicht doen want die eist ook een cm ofzo van de ruimte op. Ik ben nu dus gedwongen om mijn notebooks refht overeind te zetten, anders passen ze niet, en hopen dat ze niet omvallen. Marco
Dank voor uw beoordeling en terugkoppeling. Bij een kluis met binnenliggende scharnieren wordt inderdaad de doorgangsmaat beperkt door de dikte van de kluisdeur. Bij deze serie is dat nog niet vermeld op onze website, maar zullen we spoedig toevoegen. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
nul problemen met bestellen, leveren en product is zoals omschreven
De kluis voldoet perfect aan mijn doeleinden. Informatie op de website gaf goede mogelijkheden om te vergelijken. De levering was binnen één dag via post.nl. Ik heb niets meer te wensen :-)
Probleemloos op tijd