Wapenkluis was helaas beschadigd afgeleverd. Contact opgenomen, snel afgehandeld. Prima service.
Er werd goed geluisterd naar wat ik nodig had.
Er was dringend een kluisje nodig voor een invalide dame en het werd nog dezelfde dag verstuurd. De volgende dag in huis, top service!
Goed geholpen.
Goed geholpen. Jammer dat de eerste afspraak zonder afzeggen niet doorging. Daardoor onnodig een hele middag zitten wachten.
Een van de planken in de kluis was tijdelijk niet leverbaar. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. De plank is uiteindelijk nageleverd. L
Ik zocht een sleutelkluisje voor op de buitenmuur bij mijn moeder. Aanbod vanuit de zorg was duur, aanbod bij de bouwmarkt leek wel plastic. Kiezen, bestellen en betalen via de site verliep soepeltjes. Er kwam voor een redelijk bedrag een solide kluisje, waar ik zeer ztevreden mee ben. Hans.
Bij de kluis geen montage handleiding mee geleverd het is even uitzoeken wat je met de plastic dopjes moet.
Dank voor uw beoordeling. De plastic doppen zijn voor het afdichten van de verankerinsgaten nadat u de kluis hebt verankerd. Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Snel geleverd en het voldeed aan mijn verwachtingen.
Goede website, eenvoudig te bestellen en vlotte levering
Telefonisch geregeld maar een te kleine kluis genomen ,helaas
Dank voor uw beoordeling. Wij hebben ook een model groter. Indien gewenst kunt u uw bestelling retourneren en een groter model bestellen. Als u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor de verdere afhandeling. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Makkelijk besteld en snelle levering. Kluis ook top.
Het ging bijna tè makkelijk. Het was domweg een kwestie van bestellen en de bestelling werd snel en goed verzorgd, nota bene voor zulke zware spullen! Alleen de volggegevens voor de zending leken niet heel nauwkeurig bijgewerkt te worden, wat betreft exacte bezorgtijd, maar dat is denk ik afhankelijk van de logistieke dienst en was voor mij op zich geen probleem.
Ik kreeg 2 adviezen toen ik mijn sleutel kwijt was van de kluis : de eerste gaf aan dat ik maar een nieuwe kluis moet kopen en de ander ( jan ) stuurde gewoon een copy sleutel
Mooi en goed product , goede en snelle levering zeer goed, zou het zo weer doen
De kluis voldoet aan de specificaties op de website. Prima kluis
Snel geleverd, goed advies. Top!!!
Prima kwaliteit inbouw codekluis. Stevig, goede handleiding en montage instructie.
Ik ben tevreden met de logistische afhandeling en communicatie.
Na gemelde schade door het transport is er direct ons een nieuw exemplaar toegestuurd.
De kluis is niets meer of minder dan omschreven. Enige nadeel is dat ik vind dat de sleuteltjes niet echt passen bij de kluis. Deze lijken erg breekbaar. De kwaliteit had mij betreft beter gekund. Dat is alles. Voor de rest een mooi product.
Fijn bedrijf verkeerd onderdeel ontvangen maar snel correcte opgestuurd.
Zwaar, degelijk product, brandwerende kluis, duidelijke uitleg. Volgende dag in huis.
Besteld en binnen afgesproken tijd geleverd