Goed product en snel geleverd.

Ruime keuze uit assortiment, snel geleverd zonder beschadigingen

Great product, great service

I’d highly recommend

Stevige kluis

Goede bevestiging en makelijk in gebruik

prima geholpen

prettige ervaring met de man on the job. werkte goed door en informatief.

• Levertijd

Snel, vriendelijk en goed.

Kluisstore zelf was snel en goed in adviezen. De installateur was wat snel en slordig, maar is goed opgepakt en deed niks af aan het eind resultaat.

goed geregeld

goed geregeld door de mannen

zeer goed

Zeer goede en duidelijke info via telefoon. Prima veiligheidskasten.

Bediening niet gemakkelijk.

Bediening door drukknoppen niet gemakkelijk. De knoppen moeten uiterst diep worden ingedrukt, alvorens een nauwelijks hoorbaar geluidje aangeeft dat het indrukken correct is. Omdat niet iedere nieuwe gebruiker dit weet, moet de code vaak opnieuw worden ingedrukt. Zelfs vaak tot 5x toe. In geval van nood is dat onwenselijk. Bij uw Full Service Installatie is NIET de code-installatie begrepen. Doordat ik een essentiële tremor en reuma heb, kon ik dat niet zelf en heb dat anderen moeten laten doen, wat ik niet leuk vond.

snelle en correcte levering

Prima bedrijf. Snel geleverd en goede kwaliteit

• Levertijd

Alles gedaan zoals aangegeven in een duidelijke mail!

• Levertijd

Snelle levering en duidelijke site

De site was duidelijk en snel de materialen te vinden. Levering en communicatie ook snel.

Erg goed en vriendelijk

Ik was zelf zo dom geweest om de sticker van de kluis weg te gooien (waar de code op stond) ze hebben mij een nieuwe kluis toegestuurd. helemaal blij :)

Perfecte service!

In 1 woord, fantastisch! Ik had zelf een hele dure domme fout gemaakt met 1 van mij bestellingen. En hoe ze dit oppikte en gelijk meedachten en me heel veel geld hebben bespaard, uit medeleven! Ik heb nog nooit zulke service meegemaakt als bij kluis store.(dit lijkt bijna een nep reviews zo positief ben ik, maar het is echt zo haha)

• Levertijd

Snel bezorgd zoals aangegeven op de site.

• Levertijd

Prima kluis voor onze dagopvang

Voor het opbergen van documenten en andere waardevolle dingen is deze kluis perfect.

• Levertijd

goede afspraken gemaakt, correcte levering. correcte installatie. Alles volgens afspraak

Snelle levering. Goed product

Zeer snel geleverd brandwerend boxje

Stevige kluis

Volgens mij een degelijke kluis, makkelijk instelbaar. Je kunt na enige tijd gebruik eigenlijk pas zeggen of het zijn beloftes na is gekomen.

Betaalbare mooie muurkluis.

Goed functionerende muurkluis. Fraaie afwerking. Niet duur incl. bezorgkosten.

Zeer goede service.

Zeer gedegen uitleg van de verschillende soorten kluizen. Oplossingsgericht meedenken. Snelle levering. Kortom: prima service.

• Levertijd

doen netjes wat er beloofd wordt

bestelt, levertermijn afgesproken en door KluisStore nagekomen chappoo

• Levertijd

Snelle aflevering en goed contact via mail

Snel antwoord op mail en snelle levering.

• Prijs N.v.t.

Tevreden

We zijn tevreden over de levering volgens de gemaakte afspraken m.b.t. de kluis. Deze is gemakkelijk te bedienen en geeft vertrouwen in gebruik.

Levering perfect

Mijn kluis is perfect afgeleverd, alleen klopt de afmeting niet er staat buitenmaat 1500 mm ,terwijl hij niet hoger is dan 1450 mm. Daardoor kom ik hoogte van binnen tekort .

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda