ik heb geen antwoord gekregen op mijn vraag waar ik de bevestigingsmiddelen (schroeven met pluggen) kan vinden. Zitten die in de kluis? GRAAG HOOR IK DAT VAN U !

Simpel en zonder verrassingen

Ik zocht een kluisje voor de medicijnen voor m’n dementerende moeder. Ideaal formaat gevonden bij de Kluisstore. Redelijk snel geleverd. Blij mee.

Goed En snel geleerd l

Overzichtelijk site prijs technische goed

Prima winkel, prima kluis

Kluisje werd snel geleverd. Ik had per ongeluk de verkeerde kluis besteld. Contact opgenomen, kluisstore is per telefoon en e-mail goed bereikbaar. Snel en inhoudelijk antwoord, alles goed afgewikkeld.

Uitstekend!

Ik zocht een goed documenten kluisje. Bij kluisStore vond ik de Filex CS. Die is gecertificeerd inbraak-, en ook brandwerend en een stuk voordeliger als vergelijkbare thuiskluisjes van de concurrent. Een paar dagen later is het kluisje keurig gratis thuis afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Bestelling verliep vlekkeloos

Precies zoals verwacht

Snelle levering!

Mooie sleutelkluis, stevig en makkelijk in te stellen. We zijn er heel blij mee.

Prima levertijd en service

X

perfecte keuze

deze keuze was perfect voor het doel waar ik hem voor nodig had gemonteerd en werkt perfect,

Makkelijk besteld, snel ontvangen

Prima service, makkelijk besteld en mijn sleutelkluis was snel binnen.

• Levertijd

Top kluisje! Erg degelijk, robuust materiaal.

Uitstekende service

Zelf bewust gekozen voor een kluis waar een langere levertijd op zat, dus daar kan en mag ik niet over klagen. Contact omtrent de levertijd en de levering was zeer professioneel. Aflevering en plaatsing eveneens. Top service! Niets op of aan te merken!

• Levertijd

Uitstekend, prima en snelle service

• Levertijd

Snelle bezorging en goed verpakt!

• Levertijd

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Goede informatie gekregen

Gewoon prima

Scherpe prijs en supersnelle levering. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Super service

Slot van kluis defect, binnen garantie vervangen

• Levertijd

Zeer snelle en correte afwerking .

Zeer snelle en correte afwerking

Prima, snel en deskundig

Na de snelle en correcte levering van 2 sleutelkluisjes hadden wij problemen met het instellen van de code. Wij werden telefonisch deskundig geholpen en hadden daarna geen moeite meer met de instelling. Onze ervaring is zeer positief.

• Levertijd

Product zag er goed uit en snel geleverd.

Product zag er goed uit en snel geleverd.

Prima geregeld!

Goeie prijs, vlotte levering

Alles was goed, de gebruiksaanwijzing week iets af van het slot op de kluis maar online was simpel de juiste te vinden. Goeie omschrijving op de duidelijke site en vlotte afhandeling.

snelle bezorging

De ene dag besteld, de andere dag bezorgd. Goede service! Produkt helemaal naar het zin.

• Levertijd

Goede service en snelle levering

Erg goed. Telefonisch erg behulpzaam en komen na zoals wat op de website staat.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda