prima aankoop ervaring

Precies zoals ik hoopte: ik bestelde het product en binnen de beloofde termijn werd het geleverd.

Er wordt meegedacht

Ik had 2 de Raat kluizen besteld, volgens de website 4-6 weken Levertijd. Omdat ik niet precies wist wanneer ik thuis zou zijn afgesproken dat ik de kluizen zelf in Breda zou ophalen. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat de kluizen direct leverbaar waren. Omdat de Raat in mijn woonplaats een filiaal heeft werden de kluizen daar naar verzonden waar ik ze de volgende dag kon ophalen.

Matig

Product is goed, maar naar bestelling blijft het stil, geen communicatie. Dan op een morgen een berichtje dat er een 3 uurtjes later een vrachtwagen voor de deur staat. Het is een beetje moeilijk te regelen als er 150 kg op straat wordt gezet zonder voorbereidingen. Ik heb het uiteindelijk weten te regelen. En dan krijg je ruim een week later de melding van verzenden. Een beetje omgekeerde wereld lijkt me!

Briljant

Supersnel, za. besteld - ma. in huis en ook nog stipt !! op het tijdstip dat door postnl doorgegeven was en ... mooie Boxen (maar dat wist ik al via een eerdere bestelling) Dank je wel jongens (en meisjes) van KluisStore.

Prima geregeld, netjes geleverd

super snelle levering

Snel een kluisje gevonden, binnen een dag bezorgd. Ik ben heel tevreden!

op de pr

Alles was prima maar achteraf te duur de HUBO Haaksbergen heeft het voor de prijs van 48 euro zonder bezorgkosten. Ik heb het aan de muur zitten dus kan hem er niet afhalen verder is de kast is goed.

• Levertijd

Zeer snelle levering. Mooie stevige kluis

Snelle en super service!

Zeer goede ervaring. Nu eens echt een bedrijf dat de zin ‘vandaag besteld morgen in huis ‘ waar maakt.

super en snel geregeld

super en snel geregeld

• Levertijd

Prima en snelle service op maat.

Al meerde kluizen besteld en geven een prima service

snelle levering; goed materiaal

De sleutelkluis die ik bestelde werd snel geleverd en is van solide kwaliteit. Prima kluisje!

Zeer snelle en service.

Prima product en levering

Prima stevig product met mooie prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en snel geleverd.

Kwaliteit prijs prima!

Goede klantenservice

Sleutel ingestuurd volgens instructie. Na enige tijd niets gehoord te hebben geinformeerd, het pakketje bleek ook nog de naam op een briefje bij de sleutel zelf te moeten hebben. Toen de sleutel eenmaal gevonden was, kwam hij vlot met de copie retour.

• Levertijd N.v.t.

Super service, vriendelijk te woord gestaan.

Had een kluis ontvangen met een defect maar direct een nieuwe kluis toegezonden gekregen. Heel erg bedankt voor de goede service.

• Levertijd

Vriendelijke ontvangst kantoor Breda. Optijd verwittigd ivm vertraging levering. Keurige mannen die kwamen leveren en plaatsen.

goed geregeld.

hebben gedaan wat ze zeiden.

• Levertijd

Goed produkt en geheel volgens afspraak en verwachting geleverd

Gemakkelijk kiezen op internet met duidelijke en uitgebreide produktomschrijving. Er zijn ook mogelijkheden voor produktvergelijkingen. Eenvoudig bestel- en betalingsproces. Uitstekende levering volgens afspraak en verwachting.

• Levertijd

Duidelijk, snel en goede prijs kwaliteit

...

Bestelling is netjes ontvangen

Nette communicatie , goed bedrijf . Levering was later dan gepland, maar dat was overmacht

• Levertijd

Goed geholpen en levering volgens afspraak.

Volgende keer gewoon weer hier bestellen!

Goede prijs, supersnelle verzending

‘s avonds besteld, de volgende dag in huis. Goede communicatie, goede prijs. Kortom: top.

Prima kwaliteit kluisje

Goed geleverd kluisje.