Ik vind dat de bestelling een te lange levertijd heeft. het wordt niet aangegeven op de website dat het artikel een langere levertijd heeft. en jullie houden de klant niet op de hoogte. klant moet er zelf achteraan bellen.
Dank voor uw beoordeling. In verband de lockdown ten gevolge van COVID-19 zijn er momenteel veel meer vertragingen dan normaal. Orders blijven helaas (te) lang openstaan en ook onze toeleveranciers hebben de grootste moeite om tijdig te kunnen uitleveren. Daar bovenop komt dat afgegeven levertijden blijvend veranderen. Heel vervelend want ook voor ons is het niet altijd duidelijk of een product tijdig geleverd wordt. Onze verwachting is dat dit de komende maanden blijft aanhouden. Ondertussen hebben we wel extra mankracht ingeschakeld om klanten pro-actief te informeren omtrent vertragingen. Verbetering op komst! Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
tevreden met het product wat ik besteld heb.
Alles was goed geregeld, opsturen, handleiding
Ik had in het verleden al meerdere kluisjes besteld, dus vandaar deze nabestelling,
Duidelijke omschrijving.
Levertijd duurde door corona oorzaken wat langer. 03-21 "Inmiddels is extra mankracht ingeschakeld om pro-actief te kunnen reageren op leveringstijden". SafetyFirst Wapenkluis Hunter 8 voldoet aan de minimale eisen.
Dank voor uw beoordeling. In verband de lockdown ten gevolge van COVID-19 zijn er momenteel veel meer vertragingen dan normaal. In uw specifieke geval is de extra vertraging ontstaan door een wereldwijd container te kort. Er wordt meer geïmporteerd in Europa waardoor er te weinig containers zijn in Zuid-Oost Azië. Levertijden lopen op en vertragingen vertragen verder. Wij zijn het met u eens dat het niet zo zou moeten zijn dat u er achteraan hoeft te bellen, maar ondertussen hebben we wel extra mankracht ingeschakeld om pro-actief te reageren. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Originele beoordeling
Levertijd duurde wat langer. Daar heb ik zelf even naar moeten informeren. SafetyFirst Wapenkluis Hunter 8 voldoet aan de minimale eisen.
Levering duurde vrij lang (i.e. een maand). Tevens is de kluis licht beschadigd geleverd. Verder is de kluis zelf perfect voor mijn doeleinden.
Prima, vlot en correct zoals afgesproken en in beschrijving
De levering was snel en toen we wat problemen ondervonden met de installatie werd er op ons mailverzoek snel gereageerd.
Uitzoeken, bestellen en snel geleverd met T&T.
De bestelling ging soepel. De levering en plaatsing ging ook soepel en snel en ik ben blij dat ik die extra service heb bijgekocht. Het maakt het geheel wel wat duurder maar een kluis koop je voor een lange periode. Zelf een kluis van 71 kilo verplaatsen en bevestigen was mij niet gelukt. Zeker niet in de 10 minuten die de monteurs er voor nodig hadden.
goede advies gehad wat voor mij goed te gebruiken was en veder waar ik voor belde een beter kluis gekocht bij de KluisStore
Levering volgens afspraak
Zeer aangenaam informatief telefoongesprek voor bestelling. Goede betalingsafspraken, levering en plaatsing professioneel in veilige corona omstandigheden. Product zeer degelijk. Alles super!
Snel en goede levering
Razend snelle levering !
Voldoet aan mijn verwachting, snelle levering.
Niet te omschrijven, veel te veel gaat mis.
Dank voor uw beoordeling. Ondertussen hebben wij contact met u gehad en hebben wij het probleem direct kunnen oplossen. Graag vernemen wij van u of er nog meer moeilijkheden. Bij voorbaat dank. Martijn van KluisStore
heel fijn telefonisch contact alle tijd werd genomen informatie verschillende kluizen gegeven . juiste keuze daardoor kunnen maken. keurige levering!
Duidelijke beschrijving op de website dus geen verassing bij de ‘unboxing’. Sleutelkast werd de volgende dag bezorgd geheel volgens afspraak. Betere prijs dan bij de groothandel.
Fijne website, overzichtelijk.
Na KluisStore via internet te hebben gevonden (probleem met openen van privé kluis) werd dit vervolgd door een correct e-mail contact met goede informatie en de gemaakte afspraak. Het thuis-bezoek van de monteur was 100% oké.
Telefonisch prima geholpen. Bevestiging etc van bestelling prima! Jammer dat het product niet meer op voorraad is en dat het de levering in maart plaatsvindt.