Goede service en levering op tijd.

Het kan veel beter

Snelle afhandeling. De kluis is zoals verwacht. De verpakking was niet discreet. Het werd door de bezorger pardoes voor de deur neergezet. Mijn buren weten dus dat ik kluis heb gekocht. De kluis heeft een deuk in de bodem.

Snelle en goede levering

Zeer goed, was heel goed verpakt en zeer snel geleverd en product is naar wens.

Goede service.

Zoals afgesproken is het kluisje op tijd bezorgd.

Degelijk en eenvoudige montage.

Degelijk apparaat .

de service van dit bedrijf is uitstekend

na wat kleine stagnatie met de levering ivm het niet thuis zijn, hebben ze dit heel goed en super snel en fijn opgelost dat mijn bestelling zsm bij mij geleverd word. het is zeker een aanrader

Goed snel

Gewoon goed

Duidelijke site, ruime keuze, goede uitleg met + en - punten van het artikel en snel bezorgd.

Kwaliteit en snel in huis

Ik heb een CM2000 GSM module aangeschaft. Deze functioneert fantastisch met een prepaid kaartje en is heel eenvoudig te programmeren via SMS. Hij alarmeert een digitale ingang en geeft zelfs een testmelding om de maand. Geweldig.

Bijzonder goed

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Professioneel bedrijf

Mooie producten, uitstekende prijs kwaliteit verhouding !

Snellel levering na perfecte ondersteuning bij koop.

Veilige producten, snel geleverd.

De SafetyFirst FireDoc FD-2E is een mooie en degelijke kluis. Prima voor voldoende waardevolle spullen. Snel geleverd na de bestelling.

keurig op tijd bezorgd

mooi product, prima levering

Geen 3 gun safe.

Kluis is kleiner dan gedacht. Maaten komen overeen maar ruimte munitie kluis is beperkt ook kan ik 1 HK mr 308 plaatsen en kluis is vol. Vergrendeling is wel oke boven onder en opzij bergrendeld

Snel en goed geleverd

Het is netjes ingepakt, snel geleverd en ik ben tevreden

Vlugge opvolging

Zeer correcte afhandeling

Prima! Goede service en product was snel aanwezig.

Na telefonisch zeer vriendelijk en geduldig geholpen te zijn, heb ik de geadviseerde sleutelkluis aangeschaft. De verkoper gaf aan dat een beetje handig iemand de kluis wel kan monteren, dat scheelt weer installatiekosten a € 160,--. De kluis was op vrijdag besteld en op maandag al binnen. En we konden het goed zelf bevestigen aan de muur. Duidelijke handleiding zat bijgesloten.

Vakmensen met een super service!

In het selecteren van een kluis heb ik veel gehad aan de adviezen van Martijn. Ter zake kundig, snel, uitgebreid, niet pusherig maar gewoon erg goed. In het bezorgproces van mijn kluis was er wat onduidelijkheid ontstaan bij het transportbedrijf. Martijn en Ruud van kluisstore hebben zich echt fantastisch ingezet om dat op te lossen. Een voorbeeld voor vele bedrijven wat klantgerichtheid betreft en kennis van hetgeen ze verkopen (dat wil ook nog wel eens ontbreken bij veel bedrijven).

Monsterachtig

Onnuur

Dikke Prima. Goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering.

x

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

Prima product, snelle levering.

Product voldoet aan de verwachting en levering was heel snel. Complimenten!

Prima afgehandeld.

Doet wat de winkel beloofd. Niks op aan te merken.

prima ervaren

netjes op tijd bezorgd en voldaan aan opdrachten.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda