Klantvriendelijk.

Bestelling goed en vlot verlopen. Afspraak met installatiepartner gaf wat misverstanden qua tijdstip afspraak. Lastig omdat het voor mijn hoogbejaarde tante was en wij afhankelijk waren van haar buren om thuis te zijn. Uiteindelijk alles goed gekomen en hangt er een netjes gemonteerde keysafe.

TOP

Keurige aflevering en plaatsing vriendelijk en kundig personeel.

Keurig geregeld

Na nog even een telefoontje gepleegd te hebben en keurig te woord gestaan is onze kluis netjes volgens afspraak afgeleverd.

discrete levering en kwaliteit

goede service Goed discreet geleverd Stevige kwaliteit

prima service!

goede en snelle levering. product wel uitgepakt, maar nog niet in gebruik genomen.

Simpel, sterk en doeltreffend.

Het kluisje was zo te installeren! Wat geeft het een rust om te weten dat er een sleutel achter de hand is voor noodgevallen!

Geweldig.

Aangeven wat je gaat doen en vooral gaan doen wat je belooft. Snel, adequaat en professioneel handelen. Dit heeft geresulteerd in een product welke geheel aan de verwachtingen voldoet. Bravo.

Redelijk

Levering is keurig: snel en netjes op een pallet in zwarte folie verpakt. De SafetyFirst Firedoc kluis vind ik iets minder: niet alle cijfers op het elektronisch codeslot reageren even goed waardoor je sommige toetsen nog een keer maar dan harder moet intoetsen. De kluis is degelijk te verankeren alleen zijn de bouten niet verzonken, er blijven dus altijd 2 boutkoppen met ringen uitsteken in de kluis. Hierdoor heb je geen vlakke bodem.

Weer snel en goed geregeld

Bestelling plaatsen en 2 dagen later gewoon zoals eerder helemaal goed.

Een aantal malen besteld. Elke keer correct verlopen.

weer super snel geregeld

zoals altijd weer goed en snel geregeld

Goed product

Keurig netjes bezorgd

Prima product, prima geleverd

Zeer goed product en snel geleverd / goed verpakt

Zeer goed product en snel geleverd / goed verpakt

snel en correct

binnen voorgestelde levertijd ontvangen, goed verpakt en met duidelijk gebruiktsaanwijzing

Goed en snel

Mooie kluis, snelle levering, goede prijs

Prima alles geregeld

Goed degelijk product

Het is een goed degelijk product, maar in een wat schemerige omgeving zijn de toetsen frames niet goed te zien. Misschien met fluoriserend materiaal uit te voeren.

Snelle levering en degelijk produkt, aanrader.

Snelle levering en degelijk produkt

Snelle levering, goede documentatie.

Snel en behulpzaam aan de telf.

Heel positief!

Prima service!!

Top hoe makkelijk en snel de bestelling verliep!

Super sterke en veilige sleuteloplossing.

Dit is een veilige, stevige kluis waar de sleutels in opgeborgen kunnen worden. We hoeven niet bang te zijn voor inbraak, want open of van de muur af krijgen ze hem niet. TOP

Goed geregeld

De bestelling is goedgegaan, alleen het heeft heel erg lang geduurd voordat mijn pakket bezorgd was. Dit ivm corona. Daar kon niemand ook iets aan doen. Netjes dat er een mail is gestuurd waarom het zolang zou gaan duren.. Ik vond dit geen probleem omdat ik er geen haast mee had. Ook was er de mogelijkheid nog om de bestelling te annuleren. Netjes aangeboden, maar dat vond ik niet nodig aangezien ik er wel op kon wachten. Product is ook prima kwaliteit.

Snelle correcte levering

Een handige en zeer stevig sleutelkluisje, perfect! Ik heb wel zelf metalen pluggen gebruikt en de bijgeleverde schroeven bestemd voor een " normale " plug niet gebruikt, dat leek mij nl niet stevig genoeg. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda