Snelle correcte levering

Een handige en zeer stevig sleutelkluisje, perfect! Ik heb wel zelf metalen pluggen gebruikt en de bijgeleverde schroeven bestemd voor een " normale " plug niet gebruikt, dat leek mij nl niet stevig genoeg. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Goed telefonisch advies en levering zoals beloofd in één dag.

Na telefonisch advies kreeg ik de kluis thuisgestuurd binnen één dag. Snelle levering voor een correcte prijs.

Correcte snelle levering

Leuk kluisje, alleen wil het batterijtje niet blijven zitten.

Top service en snel geleverd!

Goed en minder goed totdat ik belde.

Bestelling zou binnen 24uur geleverd worden. Na een paar dagen nog niets. Na een belletje bleek dat niet alle artikelen op voorraad waren maar het artikel werd van een andere bestelling gehaald en vervolgens werd er binnen 24uur geleverd. Eind goed, al goed

Scherpe prijzen, goede service en een snelle reactie van de klantenservice

Prima levering.

Prima levering. Instructies via internet goed weergegeven. Echter héél kort daarna ontdekte ik dat de Puck sleutelkluis voor leden van Icare met €50,00 korting aangeschaft kon worden. :( Als ik dat eerder had geweten, had ik dat gedaan. Maar dat is geen kritiek op uw bedrijf. KluisStore.nl heeft prima geleverd.

Exact wat ik verwacht had.

Keurig op tijd, goed verpakt kreeg ik de bestelling die helemaal aan mijn verwachtingen voldeed.

Kan beter

Ik had voor onze bedrijfsvestiging een kluis besteld. Alles netjes ingevuld zodat de factuur naar de administratie gestuurd zou worden, wanneer dit gebeurd zou zijn zou de kluis worden op gestuurd. Dit gebeurde steeds maar niet en de administratie had nog geen factuur ontvangen. Na 2 weken wachten heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat de bestelling in een zij mapje terecht was gekomen omdat het lever adres niet klopte met dat van het hoofdkantoor. Het excuus was dat deze dan in een aparte map terecht komt omdat ze dit dat moeten controleren. Maar dit hebben ze niet gedaan. Wij als bedrijf vonden dit zeer teleurstellend want hierdoor duurde het allemaal wel heel lang. Eenmaal alles geregeld en na 5x te moeten hebben uitgelegd dat het allemaal niet zo moeilijk was ging het gelukkig wel heel snel.

Snelle levering, goede kwaliteit zoals vermeld.

Vriendelijk,en snel opgelost.

Zie boven.

Levering op tijd en fijn product

Levering op tijd en fijn product

Netjes en snel geleverd hellemaal tevreden hoe het verlopen is en op de hoogte van de levering ben gehouden

Mooie sterke kluis

Mooi product, lastig op te hangen met bijgeleverde (erg lange steenschroeven).

Bestelling naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

Bestelling naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

Snelle levering, uitstekend product

Zie hierboven

Correcte levering en product ziet er goed uit

goede prijs snelle levering

Overzichtelijke site met veel hulp. Goede verpakking en lvering conform afspraak

Niks mis mee

Groot assortiment met schappelijke prijzen Snelle levering

Prima kluis voor een goede prijs.

De handleiding om een code in te voeren was heel duidelijk (in tegenstelling tot wat ik online gelezen heb). Plaatsing ook makkelijk mede dankzij de meegeleverde mal.

Snelle levering en prima solide product.

Goed. Snelle levering.

Gewoon goed.

Uitstekend product en levering

Uitstekend product en prima levering. Het product voldoet volledig aan de wensen en de levering was snel en perfect. Enige kleine opmerking is de verpakking om het product heen. Om de handleiding en schroeven te vinden moet eerst "ingebroken" worden langs de dicht geplakte reclame verpakking.

Super snelle en goede service

Enige winkel die beloofd wat ze zeggen. De volgende dag in huis. Netjes afgeleverd en achteraf betalen.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda