Mooie kluis

Heel snel geleverd, mooie kluis Zou er alleen nog een kleine verandering in brengen als ik de kluizen bouwer was geweest van deze kluis. Maar voor het geld is het een prachtige kluis

Goede site, snelle levering

De site geeft goede informatie over de verschillende mogelijkheden waardoor wij een prima keuze hebben kunnen maken.

Snel en zorgvuldig ingepakt

Ik vond het vreemd dat ik het sleutelkastje al had zonder te betalen

Dik tevreden

Correcte levering

fijne en heldere website

Je kluis of onderdeel voor je kluis is makkelijk te vinden en als je twijfelt gewoon even bellen dan helpen ze je uitstekend naar een oplossing.

Goede prijs, snelle levering en kwaliteit

Geen probleem bij de bestelling. Keurig geleverd en van prima kwaliteit

Goed ontvangen

Heb het pakje goed ontvangen en de heren waren heel vriendelijk

Tevreden - Goed advies van deskundige helpdesk.

Goed advies van deskundige helpdesk.

Goed.

Snelle reactie op mijn vragen en goed advies.

Werd adequaat geantwoord en mee gedacht . Afspraak klopte en werd keurig afgehandeld.

Over het algemeen goed

ik bestelde een kluis, volgens de site 1 ~ 2 weken levertijd (dit was begin augustus). Na 2 weken niks gehoord of gezien heb ik een email gestuurd waar die kluis blijft. De reactie was: Deze wordt ergens september geleverd, staat ook bij het artikel. Gekeken op de site en idd was dit aangepast naar levertijd september ~ oktober zonder verdere melding naar mij. Na een belletje werd dit niet aangepast verder (de kluis wordt op aanvraag gemaakt in de fabriek van lips). Na wat heen en weer gepraat besloten te wachten op de kluis. Deze is 1ste week van sept uiteindelijk geleverd. Deze club mag beter worden in hun communicatie naar hun klant met lopende orders.

kluizen zijn goed aangekomen en werkt perfect.

Prima kluisje en makkelijk in te stellen.

Zie bovenstaand

Uitstekende en snelle service, product in prima staat!

Gewoon perfect

Snelle levering en goede prijzen.

te duur

jullie zijn te duur met jullie master loch type 5425 d ik kan hem 21,50.goedkoper krijgen

Perfecte service en snelle levering. Top!

Prijs goed en vlot geleverd

Prima online winkelervaring, levering was ook correct en op tijd.

Prima communicatie, uitstekende levering

De bestelde kluis kwam weliswaar veel later als gevolg van de corona pandemie, maar we werden zeer correct op de hoogte gehouden. De plaatsing van de kluis was ook naar alle tevredenheid. Met veel zorg uitgevoerd.

Fantastische aftersales

In eerste instantie het verkeerde artikel besteld, maar mocht gewoon terug.

i

k

prima service al duurde de levering wel lang.3 weken

duurde wel lang voor ik iets hoorde. Heb zelf moeten bellen en kreeg toen pas te horen dat kluisjes niet op voorraad waren.

Prima en duidelijk

Prettig en goed omschreven Makkelijk om te bestellen

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda