Uitstekende service!

Snelle levering. Alles netjes verpakt. Heldere communicatie. Aanrader!

alles netjes verzorgd

alles na tevredenheid afgehandeld

Prima artikel, snelle service!

Vandaag besteld, morgen in huis, top!

Prima en snel

Snel geleverd en prima prijs kwaliteit verhouding.

Knetter snelle afhandeling + levering

Goed overzicht op de website, gelijk de bevestiging van de bestelling en super snel bezorgd. Gewoon heel goed, kwaliteit en prijs zijn goed.

Tevreden klant

Goed en snel geleverd

goede service, naar verwachting

heel goede service

ondanks kluis uitverkocht toch snel alternatief kunnen leveren. op keilbouten na prima kluis.

Goede ervarig

Product was snel geleverd volgende dag al

Slechte communicatie

Één hele gebrekkige communicatie van de winkel. Lang wachten voor meer informatie betreffende je bestelling.

Snel geleverd, en precies wat ik had besteld

helemaal top en snelle service

na telefonisch contact hebben ze gelijk via de mail orde bevestigd en de volgende dag al in huis helemaal super geregeld.

Goed kwaliteit

Degelijke kluis snel geleverd

Kluis voldoet geheel aan de verwachtingen. Er werd snel gereageerd op mijn mail of de kluis daadwerkelijk op voorraad was en de kluis is met een dag geleverd. Kortom erg tevreden!

snel en proffessioneel

Super service, van te voren had ik foto gestuurd voor de plaatsing, op de dag zelf bleek het toch niet daar te kunnen in goed overleg andere locatie gekozen en de monteur heeft echt goed meegedacht.

Correcte afhandeling van de bestelling

Na plaatsing van de bestelling, goed op de hoogte gehouden van de (zeer snelle) levering. De vervoerder heeft het (zware) pakket keurig verpakt en onbeschadigd neergezet op de plaats waar ik om gevraagd had. Top.

Tevreden over de levering

Juiste product op aangegeven tijdstip aangeleverd

Werkt perfect

Werkt perfect,zorgpersoneel is tevreden.....enig minpuntje is dat de code in willekeurige volgorde is in te toetsen Bv...A7890 gaat ook open bij 978A0 of 09A87

matig

Kluis was beschadigd, moets nogal 'zeuren' om snelle reactie, is omgeruild. Ik heb extra betaald voor disrete verpakking, maar bij retour was dat niet mogelijk, en vervoerder riep door intercom "ik kom kluizen omruilen" so far for discreet. Ik denk dat ik ten miste die 10 euro terug moet krijgen

Het is wat zwaar hopelijk houdt de ophanging

Goede ervaring

Duidelijk Snel goed geleverd

Heel goed product, behoudens batterijen

Prima product, het heeft mij alleen een uur gekost om het simpele elektronische slot in te stellen, de batterijen die meegeleverd waren, waren niet toereikend om het slot te openen. Hier kwam ik pas achter toen ik op jullie site de veelgevraagde problemen las. Advies: geen of nieuwe batterijen mee leveren

Snel en goed

Snel en goed

Heel erg tevreden

Ik ben vriendelijk en correct behandeld!

Bij beschadiging

De bestelling was inderdaad snel in huis maar merkte dat hij beschadigd was imiddels opgelost!

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda