Goede kluis en service. Jammer dat mijn email later niet werd beantwoord.
Pakketje bleek op de stoep te zijn gezet. Melding vooraf: "Levering op eerstvolgende werkdag" bleek op zaterdag te zijn. Ik was wegens mantelzorg toen even niet thuis en kon pakketje niet in ontvangst nemen.
Dank voor uw beoordeling. Zendingen tot 30 kg en niet op een mini-pallet worden ook op zaterdag geleverd. Dit staat ook zo vermeld op onze website onder "Levertijd en voorraad". Uiteraard is het niet de bedoeling dat een pakket zomaar wordt achtergelaten. Wij hebben ingeregeld dat er voor iedere zending afgetekend dient te worden, maar sinds COVID-19 wordt dit niet meer gedaan om de 1,5 afstand te kunnen waarborgen. Wij zullen onze vervoerder hierop aanspreken. Dank voor uw terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Werd goed op de hoogte gehouden , en levering op tijd
Heldere website met duidelijke ndicatie van maten, normen en prijzen. Aflevering met precisie en snelheid..
Service, PRIMA. Denken met je mee, PRIMA. Snelle levering,PRIMA. Dus al met al een zeer tevreden klant bij KluisStore.
Mijn bestelde kluisje werd snel geleverd.
Een mooi sleutelkluisje besteld en we zijn er zeer tevreden over.
Wij hebben een week moeten wachten tot het product werd bezorgd. Via de trackingservice hebben we gezien dat het product een paar dagen in het depot van de bezorger in Tynaarlo heeft gelegen.
Dank voor uw beoordeling. Ontzettend vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten. Sinds COVID-19 is het aantal online bestellingen explosief gestegen waardoor vervoerders niet alles tijdig verwerkt kunnen krijgen. Via onze website hebben sturen wij dagelijks een update van de situatie. Helaas kunnen wij de prestaties van de vervoerders niet verbeteren. Wel zorgen wij ervoor dat de zending altijd dezelfde werkdag wordt overhandigd aan de vervoerder. Het beste controleert u regelmatig uw tracking. Als u vragen heeft dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Martijn van KluisStore
de informatie over het tijdstip was er niet: op een gegeven moment een sms'je van DPD dat het pakket later(?) op die dag bezorgd zou worden:is niet gebeurd. De volgende dag weer een melding met een tijdstip: helaas waren wij die dag niet thuis en er was ook geen enkele mogelijkheid om dit te veranderen. Wij vonden dit erg vervelend. Het pakket was in een stevige doos verpakt, maar mijn bestelde (best wel dure) kluis zat in een hele slappe verpakking: alle onderdelen rolden er bij opening spontaan uit.
Dank voor uw beoordeling. Sinds COVID-19 kampen alle vervoerders met gigantische volumes. Normaliter werken wij standaard met PostNL, maar die krijgen niet meer alles weg. Bij DPD is het helaas niet beter en ook daar zijn er gigantische achterstanden. De tracking is daardoor niet altijd accuraat en soms, ook voor ons, verwarrend. Conform melding op onze website moet u rekening houden met mogelijke vertragingen. Het blijft erg lastig. In meer dan 95% van de leveringen wordt er wel 'gewoon' tijdig geleverd. Net zoals 1,5 meter samenleving zullen wij voorlopig rekening moeten houden met vertraagde zendingen. Ook voor ons erg frustrerend, maar het goede nieuws is dat alles uiteindelijk de eindbestemming bereikt. Mocht er iets mis zijn met de levering dan verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Product werd keurig verpakt afgeleverd volgens afspraak. Kwaliteit voldoet aan de beschrijving. Keurig en aanbevelenswaardig !
Brandwerende datakluis besteld, vriendelijke communicatie en snelle levering, alleen slordig dat de sleutels die erbij geleverd werden niet verzegeld waren. Bij kluizen lijkt me zoiets essentieel en het is ook niet volgens hun eigen procedure. Op de bijgeleverde documentatie / sticker op het zakje met sleutels staat: niet accepteren indien niet verzegeld.
Dank voor uw beoordeling. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice zodat we het euvel kunnen verhelpen? Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Originele beoordeling
Dank voor uw beoordeling. In het algemeen en zeker bij een datakluis worden sleutels niet vergezeld aangeleverd. Een datakluis is niet ontworpen tegen inbraak en diefstal, maar wij zullen de fabrikant hierop aanspreken. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Ik vind het jammer dat er geen lossen onderdelen te koop zijn. Zoals slotenn. Nou heb ik een complete kluis moeten kopen en op nieuw moeten in metsellen
De cilinderkluis is snel verstuurd (en aangekomen) inclusief kit en rozet. Voor mensen die het Duits niet machtig zijn, is de papieren handleiding wat onhandig, maar online is er een Nederlandse versie bij het product.
De bestelling is snel geleverd, de bezorger had het wat voorzichtiger voor mijn deur neer mogen zetten.
snelle levering correcte afhandeling en advies
Ons bedrijf wilde of de oude kluis repareren of een nieuwe kluis kopen. Dankzij de duidelijke informatie van de klantenservice hebben we besloten een nieuwe te kopen. Deze werd snel geleverd!
Goede ervaring met het bedrijf. Alleen in de informatie geven zij iedere keer een duracel baterrij op en tot mijn verbazing zit er een varta baterrij in verder alles perfect gegaan
Kluis was er heel snel alleen kon de ransportcompany geen uur aangeven zodat we niet thuis waren. Later zelf in Weert opgehaald. We hebben de kluis nog niet geïnstalleerd dus daar kan ik nog niets over zeggen
Er werd heel goed met mij meegedacht, ze waren flexibel en kwamen met gepaste oplossingen.
Makkelijk te bestellen, duidelijke e-mails mbt transport. Levertijd is heel snel. Goed verpakt en een top bezorger.
Het enige wat ik wel prettig zou vinden als er werd aangegeven hoelaat het zou worden geleverd. Da's het enige wat ik erop aan te merken heb.
Product voldoet prima. Programmeren en bevestigen van de kluis dankzij de goede omschrijvingen een peulenschil.
Product was vrij snel binnen. Was wel een stuk zwaarder dan verwacht. Palet eronder was een geweldig idee. Instructies waren erg simpel.
Bovenstaande is duidelijk genoeg. Tevreden, dat ook nog!
Makkelijk besteld, op tijd geleverd