Goed en duidelijk

Snel gehandeld nav mijn vragen, plaatsen geweldig. Complimenten en dank!

Kluis besteld. Ik had niet goed gekeken of het op voorraad was. Toen ik mailde hoelang het nog duurde zag ik de leverdatum pas. Er werd snel en netjes terug gemaild dat er wel alternatieve kluizen op voorraad waren en deze was super snel geleverd. Ziet er volledig zoals verwacht uit.

Keurig

goede website en levering

zie bovenstaande

Professioneel

Zowel de website, de persoonlijke contacten als de installatie zijn professioneel. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.

goede service. painless installatie

bestelling liep redelijk door. installatie was vlekkeloos

Prima product, snelle levering

de kluis is zeer snel geleverd.

Super , snelle levering

Netjes volgens afspraak geleverd

De bestelling was netjes op tijd geleverd. Gemakkelijke website om te bestellen .

Flexibel alles is mogelijk. Reageert en verzend snel.

Snelle en correcte levering

Grandioos!

Kort contact der middel van mail, snel antwoord op de vragen. Installatie is goed uitgevoerd en medewerker heeft ook netjes alles schoongemaakt. Er was 1 beugel niet goed voor de plankjes, gemeld en had de volgende dag al een nieuwe binnen met de post! Volgende keer zal ik zeker weer zaken doeh met deze zaak

snel gereageerd en gehandeld naar volle tevredenheid

snel gereageerd en gehandeld naar volle tevredenheid

Is goed.

Is goed.

Snelheid en super advies

Via de chat functie, eerste hulp bij een dichte kluis(lege batterij) opgeklaard, daarna een goed advies en snelle levering

Goed geïnformeerd

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, op de hoogte gehouden over vertraging. Jammer dat de betreffende kluis niet in zwart leverbaar is

De garantie en de service kan best wel wat beter beschreven worden

Zie diverse mails heen en weer geschreven

Mooie kluis

Goede kluis, snelle levering. En goed klantencontact

Tot op heden geen probleem, alleen aanmelden van meerdere personen mag simpeler

Vlot en accuraat geleverd

Vlot en accuraat geleverd

prima, alles conform afspraak

Kluis en installatie prima in orde.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Duidelijke informatie op de website en de levering was snel geregeld. De dag na de bestelling werd het product al geleverd. Jammer dat bij de bestelling je niet kan aangeven op welk tijdstip je de bestelling geleverd wil hebben. Nu stond de bezorger dus bij een gesloten deur, gelukkig kon na telefonisch overleg de bestelling bij de buren worden afgeleverd.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda