Waardeloos
Tot drie keer over een beschadigde kluis geleverd gekregen, na veel contact via zowel e-mail als telefonisch met de directeur van KluisStore. Zelf keer op keer diverse oplossingen moeten aandragen, maar KluisStore stelt zich weinig flexibel op en schuift de verantwoordelijkheid af op de vervoerder. De vervoerder is echter geen partij voor mij in deze kwestie, daar ik als klant een product bestel bij KluisStore en niet bij vervoerder Transmission.
Het proces heeft weken geduurd, omdat aan de zijde van KluisStore diverse fouten zijn gemaakt: vergeten product vrij te geven voor zending, chauffeur zonder melding langs sturen voor afhaalopdracht (dus niet thuis), niet flexibel opstellen in leveringsmomenten en niet weten welke producten zich waar bevinden (er komen nu nog berichten van Transmission binnen, terwijl ik geen producten meer van KluisStore heb die retour moeten).
Uiteindelijk na diverse malen telefonisch contact met de directeur van KluisStore een zeer beperkte vergoeding gekregen voor de beschadigde kluis. Met grote ontevredenheid het proces met een beschadigde kluis afgerond, daar er teveel tijd, energie en geld in ging zitten en de vooruitzichten op een deugdelijk product vrijwel nihil waren. De directeur gaf dan uiteindelijk toe dat hij inderdaad geen onbeschadigde kluis kon leveren. Voor mij een onbegrijpelijke conclusie.