Nvt

Zeer snelle levering, prima verpakt

Bestellen ging makkelijk. Snelle bevestiging ontvangen en ook de levering verliep erg snel. Het product was goed verpakt. Ik ben tevreden.

Keurig kluisje.

Keurig kluisje en exact zoals ik het ook verwachtte. Keurige aflevering, verpakt en op tijd. Omschrijving code instelling zou verbeterd kunnen worden.

Zeer goede service.

Goed product voor een redelijke prijs en snelle levering.

Uitstekende service. Snelle en complete levering.

Als hierboven.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

In mijn beleving is alles prima verlopen

Snel geleverd, uitstekende service en website.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting!

Snel!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Was wel even zoeken hoe de box uit de verpakking gehaald moest worden. Dat er 2 tirewraps doorgeknipt moesten worden was niet echt duidelijk. Is gelukt.

Eenvoudig

Product na een aantal dagen geleverd zoals beloofd niks meer niks minder prima

Prima club, levering ging in 2e instantie goed......

Bij de eerste aflevering was ik niet op tijd thuis. De mail Kwai op een zo’n laat moment binnen dat ik niet binnen 35 min thuis kon zijn. Ook bij 2e afspraak kwam de mail van tijdstip van levering pas bij mij binnen NADAT de levering al aan de deur was afgeleverd. Dit keer was ik thuis gebleven dus toen er aangebeld werd, was ik thuis. Product zonder schadegebreken thuis afgeleverd. Top.

goed en deskundig advies. top geholpen

Snelle service, goed product

Goed product, snelle service.

Levering snel en naar verwachting. Op de keilbout na, die is nooit geleverd

Goede snelle levering

Het product wat ik zocht had ik zo gevonden op de website prima voor elkaar. Daarna snelle en keurige levering zoals afgesproken en om te zien een goed product dus klasse. Ik zal het bedrijf dan ook aanbevelen als iemand mij hieromn zou vragen.

Laat in de avond besteld en de volgende dag in huis. Keurig netjes verpakt.

het is een goed en vertroued partij

Ik heb kast besteld en het is keurig afgehandeld. Transport bedrijf heeft zijn werk ook goed gedaan met een opmerking. Als je beloofd om hoe de levering proces gaat gebeuren, verwacht je dat het zo gaat. Want wij verwachten een e-mail wanneer de levering zou plaatsvinden die was beloofd en niet gekomen waardoor de levering een dag later is plaatsgevonden. En geen e-mail om 10:20 met een melding dat levering zal plaatsvinden tussen 10:21 en xxx. Rest ben ik er zeer tevreden mee. bedankt

Snel geleverd, goed verpakt, zeer tevreden

Duidelijke website, zeer snelle levering, product goed verpakt, en product is geheel naar wens. Daarom zeer tevreden.

Vlotte levering. Discreet en keurig verpakt en afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Een toekomstige bestelling zal ik zeker weer bij dit bedrijf doen.

Product zoals omschreven en snelle levering

Meedenkers!

Martijn dacht prima mee met de diverse eisen die wij stelden aan de sleutelkluis. Ook de levering en montage gingen uiterst soepel!

Goed product tegen redelijke prijs. Keurige verzending en communicatie. Gewoon goed!

Super goed gegaan

Kapittelweg 12A