Solide als een kluis

Super snel geleverd en netjes en discreet verpakt. Geen verassingen en gewoon zoals beloofd. Top !

Snelle levering en goede service.

Goede service en snelle levering!

Open box model met korting besteld. Na overleg netjes geleverd.

Er past een A-4 tje in, zoals beloofd.

Snel gebracht, zonder schade.

Prima winkel

Snelle levering voor een nette prijs.

Prima club

Mooie duidelijke website met nette prijzen. Geen loze beloftes en geleverd conform wat er op de website stond. Keurig een NL talige gebruiksaanwizjing erbij!

gewoon goed

duidelijke site met super snelle levering. politie heeft wapen kluis gecontroleerd en waren dik tevreden over de kwaliteit.

Topkwaliteit en snel geleverd

Topkwaliteit en snel geleverd

Mooi

Mooi apparaatje

Geweldige service

Ik had problemen met mijn sleutelkluisje. Hij wilde niet meer open. Ze hebben mij een nieuwe gestuurd. Ik heb nu al 2 kluisjes gekocht en zal de firma bij anderen aanbevelen.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goede ervaring, goed advies en informatie over het product. Tevens goed bereikbaar.

Duidelijke site, goed advies

Goed telefonisch geholpen en snelle levering in neutrale verpakking.

zeer snelle service

Prijs kwaliteit is goed reageren erg snel als er problemen zijn,een minpuntje is de beknopte gebruiksaanwijzing.

Gewoon netjes geleverd

Website duidelijk, levering correct volgens afspraak

Alles is naar wens verlooen

Zie boven

Accurate beantwoording van vragen en proactieve acties met een correcte en tijdige nakoming van

de gemaakte afspraken.

TOP!

Na de bestelling snel geleverd, zoals beloofd.

Duidelijk

"Ik wil u in elk geval bedanken voor de duidelijke informatie die u heeft verstrekt. Hierdoor wordt de waardering zeker een voldoende."

Prima, uitstekend.

Snel , goed en voor een goede prijs.

Prima webshop, goede bezorging.

Uitstekend bedrijf beveel ik graag aan.

Veel keus en correcte levering

"Veel keus en goede kwaliteit-prijs-verhouding. Levering op de aangeven dag"

Stevige box

Box ziet er stevig uit en is veel zwaarder dan ik had verwacht. Ik hoop er nooit achter te komen of hij tijdens een brand doet wat hij moet doen.

Correcte informatie, bestellen en leveren

Makkelijk bestellen en snelle levering

komt afspraken niet na

Helaas komt kluisstore.nl zijn afspraken niet na. De directie is niet aan de lijn te krijgen, slechts de telefonistes. Dit bedrijf is geen partner om mee te werken.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda