Duidelijke commutatie

Uitstekende webshop, duidelijke communicatie en alles loopt volgens afspraak. Aanrader!

correcte levering & omschrijving klopt

daags na bestselling geleverd, gemakkelijke installatie en nuttig product.

Hele goede service.

Goede service, betrouwbaar.

SNEL, GOED, VEILIG

Kan niet anders zeggen. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Oja, 1 ding: ik zou wel iets betere schroeven bijgeleverd krijgen. Liefst RVS, zeker bij een kluisje dat je buiten monteert.

Prima levering

Prima levering.

zeer goed

Snel en een goede prijs!

Snelle en op de persoon aangepaste service.

We moesten een kluisje laten verwijderen hebben en op dezelfde plaats een nieuwe kluisje laten plaatsen. Hoewel dit een afwijkende procedure is, werd dit snel en goed geregeld.

Snel en correct geleverd

Dinsdag besteld , donderdagochtend in huis Discreet verpakt en product voldoet aan verwachtingen Al met al top!

duidelijke omschrijving

was goed en snel

snel

duidelijk omschreven, makkelijk bestellen,snel bezorgt

Snel, ruime keuze en goede prijs

Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Snel

Artikel werkte niet goed en paar dagen erna voordat ik het retour heb gestuurd al een nieuwe in huis

Nieuw artikel heel snel toegestuurd gekregen, alleen ook hier alleen een pakbon bij en geen retourlabel dat vind ik alleen wat vreemd.

Uitstekende klantenservice en gericht op een juist advies en product

Na een goed advies een kluis gekozen. Wij kregen echter een defecte kluis geleverd. Na het sturen van foto's en overleg heeft Kluisstore binnen een paar dagen een nieuwe kluis geleverd (in goede staat). Zo voel je je als klant begrepen en goed geholpen.

Prima kluis, binnen 1 dag geleverd....

Prima kluis, precies zoals ik wilde hebben.

snelle levering zoals afgesproken

overzichtelijke site, en wat belangrijk was de snelle levering!

Snelle levering en afhandeling

Snel, groot aanbod, gewoon goed

Keurige webshop: ideale filters. Prima prijzen, snelle levering. Op alle vlakken een dikke voldoende. Weinig bijzonders: gewoon goed.

Slecht!

Extra betaald voor een "discrete verpakking" tijdens de verzending. Bij levering zat het geleverde artikel in een doos met op de buitenzijde duidelijk vermeld ( met foto en Tekst) wat de inhoud van de doos betrof. Slechte service! Via de mail contact opgenomen met de klantenservice. Twee maal een snel antwoord gekregen met uitleg over het ontstaan van de fout echter de mail is gericht aan een heel andere naam! Op de order en onder de door mij verzonden mail staat duidelijk mijn naam vermeld echter wordt ik telkens aangesproken met Dhr. Willems. Ten eerste ben ik een vrouwspersoon, ten tweede lijkt mijn naam totaal niet op de naam Willems....... Slordig!

Service gericht bedrijf

Geweldig bedrijf. Denken super mee in oplossingen. Schakelen snel binnen hun bedrijf om de klant tevreden te stellen. In 1 woord: Klasse!!!

Perfect, aan te bevelen

Levering zoals afgesproken en prima verpakt.

Snel en netjes geregeld

Was de eerste keer maar prima service

Naast het leveren van een goed product, ook een goede en snelle service

Na het leveren van het bestelde product telefonisch contact gehad met nog een vraag welke ook correct en snel door hun werd beantwoord. Dus 'vooral zo doorgaan'.......

Perfect! snelle, correcte levering.

vandaag besteld, morgen in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website

levering mag iets sneller

• Snelheid/Levertijd