Pluspunten
Supersnel geleverd. Het product voldoet aan de verwachting.
Pluspunten
Snelle bezorging. En vragen worden op een correcte manier direct beantwoord.
Pluspunten
Snelle service en goede producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en goed afgehandeld, veel kennis en vakmanschap was daar niet voor nodig
VerbeterpuntenPostnl zou moeten toestaan dat je zelf een afleverpunt kan kiezen, onze hele wijk staat vol met van die kastjes, maar ik kon het daar niet naar toe laten sturen
Pluspunten
Super duidelijke website. Snelle service en goed advies.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
betrouwbaar. Snelle levering,
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Na een aantal contactmomenten met de klantenservice (de kluis op voorraad was wat beschadigd) heb ik de bestelde (onbeschadigde) kluis op tijd binnen gekregen. Top opgelost
Pluspunten
goede site snel levering mooi product
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Zo snel had ik de levering niet gedacht te hebben . Bedankt hier voor. Ik was heeeel erg verrast.
VerbeterpuntenOp dit moment zou ik geen verbetering kunnen bedenken. Zowel de levering dan ook het telefonisch contact was meer dan zeer goed.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken ma komen!!!! Kluis werd te laat geleverd, toen zelf gebeld, beklag gedaan, zou terug gebeld worden, nooit gebeurd. Moesten extra dag vrij nemen. Om compensatie hiervoor gevraagd uiteraard ook geen reactie. Kluis is prima maar Kluis-store niet meer!!!!
Dank voor uw beoordeling. Vervelend en wij doen niets liever dan ieder klant 100% tevreden maken. Ik heb eea voor u uitgezocht. Op dag van bestelling hebben wij de kluis overgedragen aan de vervoerder. Daar is helaas een vertraging ontstaan in het sorteerproces waardoor de kluis later bij u is aangeboden. Een dag vrij dag nemen is niet nodig. Bij Tranmission (de vervoerder in dit geval) kunt u een 2e levering afspreken op gewenste werkdag. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice om te zien of wij u financieel kunnen compenseren om de teleurstelling te verzachten? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.
Pluspunten
Uitstekende en praktische mensen met kennis van zaken.
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Prima prijsstelling. Concurrerend. Informatieve website.
Pluspunten
Zeer positief, goed advies, nette installatie en scherpe prijs.
VerbeterpuntenInstallatie zou ook met discrete wagen kunnen. Nu weet de hele buurt dat we een kluis hebben :-)
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn eea voor u nagegaan wat betreft discretie van de wagen. Het blijkt dat een van onze nieuwe wagens voorzien is van een afbeelding waar onderhoud aan een kluis wordt gepleegd. Verdere navraag leert ons dat het bedrijf wat de bestickering verzorgt een dergelijke afbeelding per abuis heeft gebruikt. Het is weliswaar een detailfoto waarbij de kluis maar gedeeltelijk in beeld is, maar wij willen altijd 100% discretie garanderen. De wagen zal opnieuw bestickerd worden en niet meer uitrijden voor het leveren van kluizen. We zijn uiteraard erg geschrokken, maar gaan dit oplossen. Dank voor uw opmerkzaamheid! Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore
Pluspunten
Anonieme verzending mogelijk. Vriendelijke klantenservice
Pluspunten
Product is nog niet geleverd, dus niks positieve.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen over levertijd.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenVraag aan transmission om voortaan correcte maten en gewichten te vermelden. Dat voorkomt misverstanden
Eerder aangeven waneer er daadwerkelijk geleverd kan worden
Pluspunten
Het is binnen de lever tijd binnen gekomen daar ben ik heel blij mee. Goed gedaan
VerbeterpuntenHet is wel beter om wat extra batterijen erbij te zetten voor het verkoop van een kluis.
Pluspunten
Snelle accurate levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenKluis was bij levering nat vanbinnen, zakje tegen vocht had een bruine kleur en was nat.
Pluspunten
Vlotte levering, makkelijk te installeren.