Pluspunten
Vandaag voor 16:00 besteld, morgenmiddag al in huis :-) Mijn vraag over bezorging werd ook uitstekend afgehandeld, fijn!
Pluspunten
Nette en snelle levering zoals beloofd
De brabdkluis zonder sticker van van safekluis versturen
Pluspunten
Duidelijk een bedrijf met kennis en kunde. Goede voorlichting en website.
Pluspunten
Actieve begeleiding en ondersteuning vanaf bestellen tot levering en plaatsing.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies ingewonnen en bij kluisstore uitgekomen. Echte vakmensen en er is goed rekening gehouden met mijn wensen. Zeer tevreden
.Wij zien een aktie op uw site van €109,95 voor €99,95 De volgende dag staat hetzelfde artikel voor €89,95 . Wij hebben contact opgenomen hebben €10,- retour gekregen maar op het moment toen we dit zagen voelden wij ons misleid.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer voor het artikel: de bijgeleverde bevestigingsmaterialen voldeden niet.
Pluspunten
snel en goed geleverd
Verbeterpuntennvt
De verpakking mag wel een instructie hebben, het was erg lastig uitvinden hoe die verwijderd moet worden
Pluspunten
Uitgebreide informatie en testgegevens op de website
VerbeterpuntenAchteraf betalen zonder extra kosten te berekenen
Dank voor uw prachtige rapportcijfer! Daar zijn we heel blij mee. Wat betreft achteraf betalen zouden we liever geen extra kosten doorrekenen. Echter, aan ons worden nog meer kosten doorgerekend. Achteraf betalen is een dure betaaloptie en indien echt gewenst dan bent u bij ons uiteraard ook van harte welkom. Als alternatief kan er gekozen worden voor een betaling via creditkaart. Hierbij wordt ook zekerheid geboden indien u niet geleverd zou krijgen. Tot nu toe hebben we gelukkig alles bij onze klanten kunnen leveren en hebben geen hoekje met 'ongeleverde' zendingen. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Dank voor uw beoordeling. Maar een 5-je? We vermoeden dat dit niet uw bedoeling was en zullen telefonisch contact met u opnemen voor een heroverweging. We zijn benieuwd naar uw terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Pluspunten
Denkt goed mee
VerbeterpuntenKennis van producten bij de dames vond ik wat minder
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
VerbeterpuntenDe door dit bedrijf gebruikte transporteur doet afbreuk aan de verder prima afhandeling. Als je de eerste keer niet thuis bent (bij mij in de ochtend), dan kun je aangeven op het internet wanneer ze nog een keer kunnen komen. Als je dan vraagt om NA 12:00 te komen, dan wordt dat fijn in de wind geslagen. Op de dag van de aflevering en dus niet bijvoorbeeld de avond ervoor krijg je inzicht wanneer de levering komt. Bij mij wederom ver voor 12:00 terwijl ik specifiek na 12:00 had gevraagd. Had ik wederom niet thuis geweest dan had ik het pakket af kunnen halen in Dordrecht terwijl ik in Rotterdam woon. Dat is echt mega belachelijk en ronduit slechte service. Het product krijgt een 9, en het bedrijf door de keuze van hun vervoerder een 5.
Dank voor uw beoordeling. Allereerst gelukkig dat u toch thuis was en de zending afgeleverd kon worden. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en is ons duidelijk hoe we verder kunnen verbeteren. We gaan dit intern oppakken en danken u hartelijk voor de goede suggesties en input. Veel plezier met uw aankoop. Martijn van KluisStore.nl
Pluspunten
Op aanraden van een goede vrind een kluis gekocht bij KluisStore. Installatie en kluis tiptop in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Was goed. Vriendelijk en correct geholpen