Snelle levering, prima product.
Besteld, snel geleverd en voldoet aan de verwachting!
Fraaie sleutelkluis, snelle levering
Het persoonlijke contact met de vertegenwoordiger (Ruud pfanzer) was erg fijn maakte alles snel in orde en weet waar hij over praat de levering ging wat stroef en werd slecht op de hoogte gehouden. Kast is later dan gewenst toch binnen gekomen en is een fantastisch product voldoet aan alle verwachtingen. Wat wel vervelend was kast was aangemeld en klaar voor transport in de laatste 2 nachten wordt je dan gebeld en krijg je berichten dat het stroom is onderbroken dat is verbeterpunt voor het bedrijf.
Ik vraag mij af of de leverancier een sleutelkluis als deze ooit zelf opgehangen heeft. De bijgeleverde schroeven kloppen niet met de gebruiksaanwijzing: je moet een eerste (pilot)-gat boren van 3mm, 75mm!! diep. Daarna verder opboren tot 5mm, 35mm diep. In steen of beton!! Dan zou je de schoen, die zo'n 5 mm diameter heeft, er zo in kunnen draaien. In steen, zelftappen?? Dat kost je je bakstenen. Dan maar de manuaal op internet zoeken: daarin staat dat je een gat van 8!! mm moet boren. Dan kan je de schroeven eruit blazen. Dan maar teruggrijpen op boerenverstand en dikke pluggen met flinke bouten gebruikt. Maar, zo staat in de beschrijving, dan vervalt het "certificaat". Nou, dat moet dan maar, want, 2 uur verder, ben ik er klaar mee. Is toch geen officieel certificaat. Enfin, weer een illusie armer. Waarom kan niemand meer een goede gebruiksaanwijzing schrijven en vertrouwt met op vertaalsoftware??
Beste Johan, Dank voor uw beoordeling. De meegeleverde bouten zijn tapankers en worden rechtstreeks in de muur gedraaid. Dit type anker biedt een enorm hoge uittrekwaarde en met dit type ankers worden ook zendmasten vast gezet. Uiteraard is het van belang dat u de juiste diameter boort, vandaar het opboren. Indien u deze vervangt door pluggen en schroeven dan vervalt inderdaad officieel het certificaat. De verankering maakt namelijk onderdeel uit van de certificering en aanpassen kan mits u een gelijkwaardige of betere verankering toepast. Pluggen en schroeven behalen een minder hoe uittrekwaarde dan de meegeleverde tapankers. De MasterLock 5426 product heeft wel degelijk een officieel certificaat, 3 zelfs, namelijk CNPP en Sold Secure en Police UK. Dit staat ook vermeld op onze website. Tenslotte kunt u altijd contact met ons opnemen als u er niet uitkomt voor installatie, instellen code, etc. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Overzichtelijke internetsite, scherpe prijzen, snelle levering, discreet verpakt, en levering bij PostNL punt.
precies wat ik zocht. mogelijk iets onhandig dat je de cijfercode opnieuw moet invoeren voor het sluiten van het kastje. verder voelt hij degelijk aan. ook de rubber omhulsel geeft het geheel een af en vriedelijke uitstraling. overigens, andere kluisjes geprobeerd, en die voldeden niet, deze dus wel. het is niet de goedkoopste, maar ik denk dat hij het prijsverschil meer dan waard is.
Aantal weken geleden kluis gekocht. Nadat ik de kluis niet meer in kon heb ik contact opgenomen met de klantenservice en die heeft me uiteindelijk geholpen de kluis weer in te komen. Top Service!
Ik zag later dat hetzelfde kluisje aangeboden werd bij PimXL.nl voor €41,55,dat is een verschil van €13,40. Wij moeten als ouderen het kluisje zelf betalen en dan telt ieder eurootje. Jammer,Jammer.
Beste Joke, Dank voor uw beoordeling en wat ontzettend vervelend. Prijzen voor dit soort sleutelkluisjes fluctueren bijna dagelijks en wij proberen continu onze producten scherp en marktconform aan te bieden. Na controle komen wij op een kleiner prijsverschil en mogelijk is de prijs opnieuw gewijzigd. Desalniettemin zullen wij het verschil aan u terugbetalen. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Ik had een sleutelkluisje besteld voor mijn zieke tante die thuiszorg krijgt. Ik moest het dus snel hebben. Prima kluisje, snel geleverd en tegen een faire prijs.
Het is jammer dat kluisstore meerdere mails stuurt met het verzoek een beoordeling te geven. Als iemand om wat voor reden de eerste keer niet wilt beoordelen, respecteer dat dan en val de klant niet opnieuw lastig. Nu kost het dus een slechte beoordeling.
Beste Olaf, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u vanwege de mails die u heeft ontvangen ons negatief heeft beoordeeld. Wist u dat in elke mail een knop zit om u uit te schrijven voor deze mails? Dit is een automatisch proces, vandaar dat u dit zelf kunt regelen in de email die u ontvangt. Helaas heeft u dit niet gezien en heeft u zich niet tijdig kunnen afmelden. Ik zal met onze marketing afdeling kijken of wij dit nog duidelijker kunnen aangeven in onze mail. Mocht u tevreden zijn over ons als webwinkel vraag ik u om uw review te herzien. Wij zullen u hiervoor zeer dankbaar zijn. Excuses voor het lastigvallen via de mail en we zullen dit in de toekomst verbeteren! Met vriendelijke groet, Michel van KluisStore.nl
goed geholpen
Wat ik belangrijk vind is dat afspraken nagekomen worden, bijv. over leveringen.
goed bedrijf
Zie boven
Ik verwacht niet dat, als ik een kluis bestel, deze over de gehele verpakking in full color zichtbaar is. Met mijn naam en adres. Pakket werd bij de buren afgeleverd. Die weten dus nu ook dat ik een kluis heb. Dat geldt ook voor de bezorger en wie weet nog meer. Verder was het bestelproces en afhandeling prima. Maar voor mij is deze ervaring verknald.
Geachte heer van Uffelen, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen, onze excuses hiervoor. Het door u bestelde product is inderdaad voorzien van een full color verpakking met afbeelding, omdat deze ook verkocht wordt in veel fysieke winkels en bouwmarkten. Daar is het belangrijk dat op de verpakking zichtbaar is hoe de kluis eruit ziet en wat er in de verpakking zit. Op onze website kunt u bij het product ook kiezen voor een discrete verpakking. Indien u deze optie selecteert wordt het product verpakt in zwart plastic en kan de bezorger, buren of andere personen niet zien wat er in de verpakking zit. Ondanks deze ervaring wens ik u toch veel profijt van uw product. Met vriendelijke groet, Michel van KluisStore.nl
Een teleurstellende ervaring bij mijn eerste bestelling bij KluisStore.nl. Één van de producten die ik bestelde was overduidelijk een showroom model. Of een geretourneerd model. Ik had een nieuwe besteld. Én betaald. Zeer slechte service dus, van Kluisstore, erg jammer.
Geachte heer Sijben, Dank voor uw bericht. Wij leveren nooit een gebruikt, 2e hands of showroom product mits expliciet aangegeven. Helaas kan ik geen klacht of correspondentie vinden waarin u aangeeft dat er een mogelijk probleem is met uw levering. Wij zullen contact met u opnemen om het euvel te verhelpen Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl
Mooie kluis. Goed geleverd. Wel lange levertijd wat pas na betaling werd vermeld.
Prima, goed assortiment en snel geleverd. Door een inbraak moesten wij snel een nieuwe kluis hebben, prima gedaan !
Vorige week een sleutelkluis bestelt. Prima levering alleen het huisnummer verkeerd stond 49a terwijl het 49 moet zijn. Staat goed in het account. Maar buurman heeft het netjes gebracht.
Duidelijke site met goede omschrijvingen. Snel geleverd volgens afspraak en goed verpakt.
Vlotte levering en goed product
Een groot voordeel is dat de kluis elke dag geopend is en na de benodigde formaliteiten gemakkelijk te bedienen is.