Pluspunten
Eerst had ik mijn twijfels om een dure kluis zonder gezien te hebben te kopen. Maar toen ik de YouTube filmpjes van Kluisstore zag kreeg ik meer vertrouwen. Na s' Avonds om 22:30 uur met Martijn Zandvliet een uur gesproken te hebben , heb ik besloten de kluis te kopen. Het transportbedrijf kwam hem netjes op een palet voor de deur brengen. Kluisstore doet wat ze beloven zijn zeer vriendelijk en geven veel vertrouwen.
VerbeterpuntenZwarte plastic verpakking standaard leveren zonder te betalen. Toch een Showroom waar je kluizen kan bezichtigen.
Pluspunten
Klasse bedrijf en service
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenHet was mij niet helemaal duidelijk in eerste instantie of de kluis ook op de 1e verdieping gebracht zou worden. Niet dus , toch gelukt
Dank voor uw beoordeling en terugkoppeling. Standaard leveren wij alle kluizen af aan of achter de 1e sluiting zonder verticaal transport. Indien gewenst dan kunnen wij de kluis ook installeren op begane grond of verdieping bereikbaar per lift of per trap. Deze optie is direct mee te bestellen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, KluisStore.nl
Pluspunten
Service ,prijs meer dan goed
VerbeterpuntenGa zo verder
Pluspunten
Snelle levering en klantvriendelijke service.
VerbeterpuntenKluis was beschadigt voor transport (kluis beschadigd, doos niet), maar snel opgelost en nieuwe kluis wordt binnen een week geleverd.
Pluspunten
Goede informatie over product en plaatsing, alles keurig netjes afgehandeld. Aanrader!
Pluspunten
Reageren snel en persoonlijk op email vragen.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Bestellingen worden netjes in behandeling genomen.
VerbeterpuntenDe ene dag besteld, volgende dag geleverd, kan soms niet altijd opgaan. Betreffende advertentie tekst hierop aanpassen. Kluizen standaard in neutrale dozen verzenden. Geen keuze. Als de hele wereld (bezorger) kan zien dat er ergens een kluis wordt afgeleverd kan de ontvanger risico's lopen.
Dank voor uw kritische beoordeling. Uw bestelling en betaling zijn van 21:53, waarna uw order direct is doorgeschoten. Orders worden iedere 15 minuten gesynchroniseerd en vanuit de log kan ik terughalen dat de laatste run is geweest om 22:02. Uw order hebben we daardoor helaas net gemist. Wij gaan nu kijken of de synchronisatie om 22:00 precies kan plaatsvinden. Wat betreft de neutrale verpakking zijn wij ons zeer bewust dat dit belangrijk is voor onze klanten. Als u de kluis in de winkelwagen plaatst dan kan een discrete verpakking worden meebesteld. Als u hiervoor niet kiest wordt deze in originele verpakking gestuurd. Zie ook: https://www.kluisstore.nl/klantenservice/bezorgen_installeren/ Met vriendelijke groet, KluisStore.nl
Pluspunten
Correcte afhandeling en ook perfecte levering. Vooral mogelijk tot afleveren op safe place.
Pluspunten
Snelle levertijd en fantastische service! Ga vooral zo door!
Dank voor uw terugkoppeling. De fabrikant, in dit geval MasterLock, kiest ervoor om al zijn producten in full color verpakking te leveren. Omdat hier niet iedereen prijs opstelt verpakken wij -tegen geringe meerprijs- het product neutraal dmv een omdoos of wikkeling in zwart plastic. Deze optie kan worden meebesteld als het product in de winkelwagen wordt geplaatst. Wij gaan kijken hoe we dit nog beter en duidelijker naar voren kunnen brengen om dergelijke teleurstellingen te voorkomen. Met vriendelijke groet, KluisStore.nl
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering(en), goede en snelle oplossing bij garantie.