als er op de website staat voor 14.00 uur besteld de volgende dag geleverd dan verwacht ik dit ook en niet een dag later.
Pluspunten
Snelheid en bestel gemak
Pluspunten
We bestelden maandagavond en dinsdagochtend als geleverd!
Pluspunten
Prijsgunstig, discreet, professioneel, snelle levering
VerbeterpuntenWaarom keuze voor discrete verpakkingsdoos? Ik heb hier niet voor gekozen maar de standaard verpakkingsdoos was al discreet genoeg.
Pluspunten
Goede service goed geholpen aan de telefoon
VerbeterpuntenZorg dat de producten ook echt binnen 1 dag geleverd kunnen worden. Dan nemen mensen geen vrij om vervolgens te horen wat ze de dag daarna ook vrij moeten vragen.
Pluspunten
Zeer snelle correcte levering
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenJammer dat er wordt bezorgd met DPD. Deze bezorgdienst levert niet af bij buren of op een vaste plek en biedt maar een keer het pakketje aan.
Pluspunten
Bij een probleem goed en super snel geholpen.
VerbeterpuntenBij een levering van elektronisch slot een in verzegelde resetcode bijleveren.
Pluspunten
Uitstekende klantenservice. Snel contact via chat en mail. Razendsnelle levering. Soepel retour eileiders. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Snelle reactie en terugkoppeling; alle afspraken werden nagekomen
VerbeterpuntenGeen; met dien verstande, dat de installatiekosten wel erg hoog zijn
Dank voor uw terugkoppeling. Voor kluizen tot circa 150 kg bieden wij een full service installatie aan. Tegen een vast en scherp tarief plaatsen én verankeren wij de kluis op de begane grond of iedere gewenste verdieping. Dit wordt snel en kundig uitgevoerd door ons installatieteam. In uw geval specifieke geval was de prijs van de installatie bijna gelijk aan de prijs van de kluis. Uiteraard kunt u ook de kluis zelf plaatsen. Dit is heel goed zelf te doen en daarmee bespaart u kosten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: https://www.kluisstore.nl/blog/doe-het-zelf-plaatsen-en-verankeren-van-een-kluis/ Met vriendelijke groet, KluisStore.nl
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
VerbeterpuntenMeerdere malen aanbieden door DPD Hadden via internet besteld vanwege levering aan huis. Waren net even op zolder en hadden de deurbel niet gehoord, moesten het zware pakket nu ophalen bij een depot
Pluspunten
Goede service .
Pluspunten
- Snelle en duidelijk feedback bij vragen - Duidelijke product uitleg - Levering volgens afspraak - Duidelijke bezorg informatie en -tijdindicatie
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntenbeschrijving voor het bevestigen van de materialen en i.p.v.pluggen keilbouten of ankers
Pluspunten
makkelijk om een bestelling te plaatsen snelle levering goede en snelle afhandeling van vragen
Verbeterpuntencomplete beschrijving maken van het product zag het afdekplaatje van de batterij houder niet . kreeg snel het antwoord .
Het klepje van de batterijhouder bevindt zich aan de onderkant van het toetsenbord en kan open en dicht worden geschoven. Mocht u toch nog problemen ondervinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, KluisStore.nl
Pluspunten
Goed advies, snelle levering
VerbeterpuntenGeen