Desondanks de pech had om 2x een kluis koffer met schade te ontvangen. Werd ik zeer snel en vriendelijk via mail en telefoon te woord gestaan. Geld zeer snel terugontvangen. Complimenten voor de vriendelijkheid en snelheid
Verhuizing van een accukast was perfect en professioneel verlopen. Op tijd aanwezig!
Dit is echt een aanrader, zowel communicatie kwaliteit en levering zijn niets op aan te merken.
De kwaliteit van de kluis is helemaal goed, we hebben er inmiddels 2 in ons bedrijf hangen. Deze had echter wel een lange levertijd, niet schuld van Kluisstore. Iedereen,ook wij, ervaren dagelijks de stagnatie van levering van materialen.
Mijn ervaring is goed, zou er vaker bestellen.
Prima product en prima levering.
Snelle levering, goede omschrijving van het product op de website. Het sleutelkluisje ziet er degelijk uit.
Mijn ervaring is goed, maar op de site had ik niet begrepen dat hij in de muur geboord moest worden, voor een leek als mij niet zo duidelijk
Sleutelkluis gekocht, met goede begeleiding van Kluisstore een betrouwbare kluis aangeschaft bij dit bedrijf!
Originele beoordeling
Kluis gekocht voor client in de thuiszorg. Mantelzorg zou kluis ophangen, echter geen goed werkende kluis. Gebeld met Kluisstore, alle stappen doorgenomen zonder succes. Personeel gaf aan helaas kunnen wij de kluis niet terugnemen want de verpakking is al open, ja das logisch toch. Ik ga dit toch met de consumentenbond uitzoeken aangezien er toch 100 euro is betaald voor de kluis en voor iemand met alleen AOW is dit veel geld.
Goede prijs en snelle levering. Helaas was er wat misgegaan in de fabriek, ik kreeg de verkeerde kluis geleverd. terwijl deze wel in de verpakking zat, welke ik had besteld. Natuurlijk iets waar Kluisstore helemaal niets aan kon doen. Maar er werd zeer snel gehandeld om de situatie op te lossen, hele goede service.
goed stevig kluisje. Kom je niet zomaar in en krijg je ook niet snel stuk en dat voor een heel nette prijs.
Die was goed
Zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product. Supersnelle levering. Leverancier is zeer snel met oplossing bij onvolkomenheid.
Een goede duidelijke website met een goed assortiment. Zeer snelle levering.
Snelle levering, de volgende dag en zeer netjes ingepakt
Geweldig hoe snel de levering is, ook de service zoals bijv. het automatisch toesturen van de handleiding vind ik perfect.
Zoals ik verwachtte.
Helder duidelijk ziekfunctie
Snel, goed en duidelijk. 10 op 10!
De heren hadden als tijd om het een tegengegaan ander af te zetten.
Alles was prima in orde , behalve de verpakking. Is daarna goed geregeld.
KluisStore heeft prima kluizen en tegen een goede prijs. Wij hebben er verschillende in gebruik. Men levert snel en onze ervaring is dat men goede service verleent.
Overzichtelijk website. Maar je moet wel account aanmaken anders zie je niet hoe laat de levering gebracht wordt. Later lukte mij dat niet meer.
Kluis gekocht voor een mooie prijs en de bezorger heeft hem zelfs mee in de berging gezet. Ook netjes ingepakt zodat de kluis niet kon beschadigen.
Prima tevreden over alles, al waren de instructies van een product wat onduidelijk, had fijn geweest als er een extra "how to" vanuit KluisStore bij had gezeten.