Pluspunten
Het bedrijf heeft een duidelijke overzichtelijke website. Tevens werkt het bedrijf werkt zeer discreet en komt de gemaakte afspraken op een uitstekende manier na! Wij gaan dit bedrijf bij anderen aanbevelen!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
zeer goede service.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goede tefonische uitleg.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, stevig verpakt materiaal
Pluspunten
Helaas was het artikel dat ik bestelde niet op voorraad en uitlevering van nieuwe voorraad werd door de leverancier van Kluizenonline steeds weer uitgesteld. Ik ontmoette veel begrip voor mijn situatie en een geduldige snelle en effectieve communicatie. Tja, hoe vaak koop je een (sleutel)kluis... Ik kan dit bedrijf anderen beslist aanbevelen.
Pluspunten
Het bestelde artikel was niet meer leverbaar maar er werd wel een alternatief aangeboden deze was goedkoper en het teveel betaalde bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening
Pluspunten
top kluizen en goede service
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Alles prima in orde!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Goed geholpen met de aanschaf van mijn kluis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijzen voor echt goede kwaliteit kluizen (in mijn geval een Sentry kluis). Telefonische ondersteuning was top en vriendelijk. Geleverd conform afspraak op de afgesproken plaats. Niks negatiefs te verzinnen!
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Na ontevredenheid aangegeven te hebben werd direct een oplossing geboden en werd de kluis netjes omgeruild en het prijsverschil teruggestort.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en persoonlijk advies, duidelijke communicatie en prima nakomen van afspraken.
Pluspunten
Supergoede service. Snel contact bij vragen en er wordt op een prettige manier meegedacht met de klant. Als ik nog eens een kluis nodig heb bestel ik hem weer hier.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, helemaal top!
Pluspunten
We hebben telefonisch advies gevraagd, werden heel goed geholpen. Bestelling geplaatst en werd heel snel bezorgd. Super goede service.
Pluspunten
goede en snelle communicatie. persoonlijke benadering.
Verbeterpuntenmeer pro actief reageren en handelen als de levertijd niet gehaald wordt.
Pluspunten
Ik kwam er zelf niet uit welke kluis ik moest kiezen. Na telefonisch contact heeft de eigenaar me er helemaal mee geholpen welke kluis ik moest kiezen.Hij was heel geduldig en openminded. Heel attent!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Na bestelling snel en goed afgeleverd. Product goed. Verkoper een aanrader.