Pluspunten

snelle levering mogelijkheid om bezorgdag en dagdeel af te spreken

Pluspunten

Goede telefonische beantwoording van vragen

Pluspunten

- Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik door Outletkluizen.nl gebeld met de mededeling dat een andere combinatie van producten waarschijnlijk beter bij mijn wensen paste, een combinatie die ook nog eens goedkoper was! Heel fijn dat er als klant met je meegedacht wordt. - De levering was eveneens op maat, persoonlijk en snel.

Pluspunten

Goede prijs. Snelle en discrete levering. Zware kluis netjes binnen gebracht. Zelf nog drie krasloten gekregen! (Helaas geen prijs).

Pluspunten

Duidelijke uitleg en snelle verzending

Pluspunten

Geen problemen ondervonden. Snelle levering volgens verwachting! .

Pluspunten

Tot 's avond laat chat support en snelle levering via externe!

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering van de kluis Helaas wel een mail, waarin stond, dat er eerst contact zou worden opgenomen om de levering te plannen. Het pakket werd nu bij de buren afgeleverd, zodat die nu ook weten, dat we een kluis hebben. Beetje jammer. De doos stond vol met mooie foto's van de kluis.

Ik zou standaard een neutrale doos gebruiken, om de kluisjes in te verpakken.

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling. Ook bij het retourneren van een product binnen een dag het creditbedrag ontvangen. De website is zeer overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede info op website snel leveren veel keuze

kwaliteitsvergelijking zou kunnen helpen bij kiezen

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Bedrijf straalt vertrouwen uit door een duidelijke en informatieve website. Ook is het heel belangrijk dat de levering aan de chauffeur contant betaald kan worden. Uw informatie door via e-mail de factuur en de benodigde informatie aan de klant te zenden.

Kan ik in mijn geval niet aangeven.

Pluspunten

Super kluis, exact wat ik zocht!

Jammer dat er alleen Geen legbord bij zat, maar dit wist ik van tevoren. Pluggen zijn slecht.

Pluspunten

snelle levering. Tijdens het proces zelfs het afleveradres nog kunnen wijzigen. Zeldzaam flexibel! Ook de transporteur was erg vriendelijk. Ondank het enorm zware pakket.

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering op afgesproken tijd.

Verpakking erg zwak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke info scherpe prijzen

De bezorg service is erg bot in omgang. en houd geen rekening met agenda's etc men verteld zonder overleg dat ze de dag erna komen zonder dit vooraf af te stemmen en of rekening te houden met de klant dit vind ik een zeer kwalijke zaak

Pluspunten

snelle service,goed afgeleverd....echter het opgegeven afleverings adres was anders dan het aflever adres.Bij toeval toch goed gegaan.

Pluspunten

Goede service, scherpe prijs, goed product, goede omschrijving, flexibel en behulpzaam mbt afhalen en toelichting.

Pluspunten

Zeer goede service. Pakket in prima doos bezorgd. Bezorgers laten zeer netjes van tevoren via de telefoon weten rond welke tijd ze het pakket komen bezorgen.

Pluspunten

Heel snelle levering Prima bezorging Snel antwoord op vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle reactie nadat bestellen via de site niet lukte. Had de kluis de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goed product en goed bevestigingsmateriaal. Snelle en correcte afhandeling van vragen.

Installatie instructie t.a.v. chemisch anker ontbrak, na belletje met bedrijf kreeg ik te horen waar het op de site 'verstopt' was. Onduidelijk en wazig, in het Duits geschreven, onderhouds- formuliertje over het smeren van de scharnieren.

Kapittelweg 12A

4827 HG Breda