Pluspunten
Zeer flexibel met het aflever adres
VerbeterpuntenEen wat discretere bruine verpakking was prettiger geweest
Pluspunten
snelle levering en heel goede communicatie
Pluspunten
Kluisje ed. Ging helemaal naar wens. Keurig op tijd zoals afgesproken afgeleverd.
Pluspunten
Ik ben op alle punten die ik kan beoordelen positief. Over kwaliteit kennis en vakmanschap kan ik niet oordelen, neem aan dat die ook goed is.
VerbeterpuntenGeen. Compliment voor vervoerder die de bestelling zelfs de trap op wilde dragen!
Pluspunten
Kluis was even niet op voorraad, goede communicatie wanneer hij er wel weer zou zijn, prima communicatie daarna van de transporteur, aflevering ook prima. Zeer tevreden.
Pluspunten
Goede informatie op de site. Bij de levering werd rekening gehouden met mijn voorkeuren voor datum en tijd.
VerbeterpuntenDe kluis bevatte alleen een Duitstalige handleiding voor het elektronisch slot. Dat was even lasatig.
Pluspunten
Snelle levering. Antwoordt ook daarna snel op e-mails en komt beloftes na.
Pluspunten
Informatie via de mail aangevraagd en snelle duidelijke reactie gekregen! Vervolgens besteld en 2 dagen later in huis. Met 1 woord, geweldig!
VerbeterpuntenKan ik zo snel niet bedenken.
Wat we gemist hebben is dat de kluis ook naar de daarvoor bestemde plek werd gebracht. Nu staat hij al meer dan een week bij de trap te wachten op sterke armen. Dit is de reden dat ik het bedrijf niet zou aanbevelen ook al is de rest meer dan OK.
Pluspunten
Besteld , wij zijn gebeld door het bedrijf , en een afspraak gemaakt over de bezorging perfect verlopen afspraak goed nagekomen , uw bedrijf is voor iedereen aan te bevelen , zo als je niet van veel bedrijven kan zeggen . Een tevreden klant .
Pluspunten
Afspraken nakomen. Gunstige prijs neerleggen Goede vervoerder die min of meer anoniem werkt
Verbeterpuntennog geen gevonden
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering, duidelijke afspraken over tijdstip levering, heldere voorlichting op website
Pluspunten
Erg vriendelijk, goede range aan producten en snel.
VerbeterpuntenBetere onderlinge communicatie. Hadden op site aangegeven betalen bij chauffeur, maar die was niet ingelicht.
Pluspunten
Prima kluis
VerbeterpuntenHet afleveradres werd niet nagekeken. Aangezien wij op het Waddeneiland Texel wonen moesten we nu langer op de kluis wachten dan beloofd was. We werden hier wel netjes van op de hoogte gehouden maar dit had beter gekund